Jeg har litt bilder til, som alle går ut på det samme og det er at naturen tar menneskeskapte saker tilbake. Ikke vet jeg hvorfor desse husene / hotellet ikke er ferdigstillet.

Er vel som vanlig økonomi eller ikke godkjenning, heldigvis er det ikke så mye av dette i Norge.

Bygget ligger på en nydelig plass med utsikt mot Chalong på ene siden, og mot Rawai / Kata på andre siden.

Ut fra det jeg ser så kunne nok dette blitt / vært et staselig bygg, minuset er at det er alt for langt å gå til stranden, vartfall for oss som ikke løper maraton, men vet å kose oss i stedet.

Hva dette byget på enden skulle være er vel bare en tipping fra min side, at det er vaktbu med portal over til resepsjon ?

Som det vises på bildene så er det en stund siden naturen begynte sitt nedrivnings arbeide, og jeg tipper også at naturen vinner her til slutt. Det er vanskelig å orientere seg ut fra bildene, og jeg våget ikke gå over alt. Det var noen mennesker som fulgte nøye med på hvor jeg gikk, og hva jeg gjorde. Å komme i klammeri med di lokale er det jeg minst ønsker.

Bilde nummer en og tre er av samme del på bygget, og dei andre bildene er fra litt andre vinkler og steder. Det er fortsatt mulig å se store vindu bak trær etc. så dei må jo ha kommet godt i gang med bygget.

Kanskje det har vært ferdig også for alt jeg vet, for så å gå konkurs, noe som heller ikke er uvanlig her nede.

Strømstolpen er også påvirket av naturen, og inni buskaset så er det strømnett fortsatt, for noen hus lenger inne i veien hadde ledninger til huset, så da tipper jeg det er strøm også ?

Her er at annet prosjekt, eller hotell eller noens residens som er fraflyttet eller aldig innflyttet, hva vet vel jeg. Men ambisjoner har dei hatt når en ser på dei støpte løvene på utsiden. Er ikke den Norske regjering som har hatt et ferieparadis her vel ?

Vaktmann ser det ut for at det er der, for vindu i ekte bossekk plast med markerte vindu med elektriker tape. Så det var vel ingen der inne tipper jeg, bare en sånn avskrekkings sak.

Hvilke tresort dette er vet ikke jeg, men helt sikkert noen som kan forklare meg. Må si at jeg ble overrasket over alle store trær, direkte digre var mange.
Jeg var på en lang kjøretur på noe som var vei, og sluttet med en dårlig sti. Og kom ned til ny hovedvei langt i fra der jeg hadde drømt om, måtte faktisk kjøre noen hundre meter før jeg kjente meg igjen. Og oppe i skogen, uansett hvor jeg såg så bodde det folk, eller hadde bodd folk, dette ser jo ut fra støpte prosjekter eller hus til nedfall.