Da er vi litt på land og litt til vanns.

Dette er første gang jeg har sett her nede, masse spurvelignende fugler i flokk, har knapt sett en fuggel her nede før. Trodde egentlig dei var oppspist alle sammen, så kanskje folket har så mye penger nå at fuglene overlever ?

Her er tydligvis det meste gått ut på dato, kanskje mannen var på vei til vaskemaskin reperatøren, da motorsykkelen også la inn årene. Litt synd at dei bare forlater saker sånn som dette, det blir mye forurensing av dette, og det er jo ikke dette turistene vil se. Eneste fordelen med en sånn holdning til forurensing er at det blir bilder til meg.

Her i dette området bor jeg, litt forbi og til høgre for antennemasten, ser ut som det er nærme veien, men det er det ikke, etter Thailansk målestokk. Når vinduet er igjen på soverommet da hører jeg kun TukTukene som har større stereo anlegg en motor til fremdrift.

Og her er veien inn til der huset ligger, helt grei plass men for langt å gå til stranden, eller er det egentlig det, er vel bare jeg som er blitt lat. Tar ca. 25 minutter å gå til stranden, og det blir en lang tur hjem igjen, med våt badebukse og sand i sandalene.

Ledningsnettet langs hovedveien rett før innkjørselen inn til Soi 16 henger en smule lavt, så på skooter så hekter en hodet lett i kablene, om en ikke er observant på dette, og det er sikkert ikke godt ?

Strømnettet og vanntårnet kan brukes til så mangt, bla annet til grønnsak dyrking, her har naturen selv laget en fin plass for agurk lignende plantasje. Hvordan dei skal høstes vet ikke jeg, en trenger kanskje en bil med lift ?

Noen farger er jo bedre å se under havet, og lærte i går at det er viktig å ha lyset i ryggen, som er jo vanlig på land når en tar bilder. Og at det skulle ha så stor innvirkning under vann viste jeg ikke, men burde sikkert skjønt det.

Blir aldri lei av å se på fisker med så mye fine farger, så det neste som skal handles inn er lys til kameraet, et som bruker lite strøm og helst reagerer på bruk av lukker. Garantert at jeg kan lese meg opp på dette, og sikkert mange venner som kan hjelpe meg med rettledning om hva jeg trenger.

Mye rare planter er det også, denne er ganske stor, vil tippe en kvadrat meter og fargen var jo så flott når jeg såg den, men på bildet har den miste mye av sin sjarm.

Denne ål lignende fisken biter vist ganske hardt, og en skal vist ikke komme for nærme, ikke er den fin men stor er den, den har nok en diameter som en overarm på en arbeider, og mye større en en kranførers overarm, og en lengde nærmere en meter.