I dag blir det under vannlinjen, og over vannlinjen, da bildene er tatt under vannlinjen, og fra båt, som faktisk var over vannlinjen og gynget en del til å være her, så sjøsjukepiller er en god sak. Faktisk en grei pille, blir ikke sjuk, ei heller trøtt, vartfall ikke mer trøtt en jeg pleier å være.

Nå har jeg kjøpt meg plansje med mange fiske slag på, så nå kan jeg kanskje fortelle hva noen fisker heter, men det blir på Engelsk.

Denne store ålen heter Giant Moray og kan bli opp til 240 cm lang, og har to sett med kjever / tenner så har du først en finger inne i denne kjeften, så er den tapt. Det har en person her nede erfart sier min instruktør.

Sjøstjerner finnes også i alle farger og størrelser, men som nevnt tidligere så får eg ikke frem fargene på objektet og det rundt. Men nå er lys innkjøpt og skal testes på onsdag, så da blir det samme fotograf som har tatt bilder for meg i dag. (kommer senere) Det er en venn av Matt (dykker instruktøren) som kom over fra Australia, liker bedre å dykke en å være advokat, noe han er i hjemlandet.

Bildene her er fra PhiPhi øyene og noen nærliggende mindre øyer, var ikke direkte langgrunt der, mer som på vestlandet, rett ned i dypet.

Her under denne klippeveggen var det første dykket der ute, der en ga opp, og jeg var på vei til det samme.

Vi var vel ute ved en av disse småøyene på andre dykket, der var det noe bedre. Husker egentlig ikke om vi var der eller ei, blir så mange inntrykk for et rørehode at jeg ikke henger med hver dag.

Her inne er en av buktene som speedbåtene kjører turister til, synes ikke det var imponerende strender, ei heller beliggenhet. Det er en liten sandstrand litt lenger til høgre, en det jeg har tatt bilde av. Men hadde en vært alene så hadde det nok vært bedre, i stedet for et overbefolket område.

Her er det en kanalje som har ei lita hytte, og en sær og dårlig adkomst via taustige, av heller slett kvalitet. Hytta blei vist benytta når dei sanka fuglerede dette skal vist gi en god effekt på visse saker i Kina, kan det være grunnen til at vi ser så lite fuggel her nede ?

Noen rare fjellformasjoner kan en trygt si det er, det vises ikke så godt på bildet. Det minner om et stort stearinlys som har smeltet over en bordkant, og over mange dager.

Har ikke reist så allverdens mye rundt om, i denne verden. Men dei fleste land jeg har vært i har jeg ikke hatt noe mot folket, men noen folkeslag skiller seg mere ut en andre, noen postivt, mens andre negativt. Naboen på skrå over veien er fra Frankrike, og alle i det huset er levert uten lyddemper.smiley