I dag blir det kun under vannlinjen, da jeg har samlet en del bilder derifra. Problemet med å kun ha med seg et kamera som må ut og inn av undervannshuset er at det blir lite bilder på land.

Men nå har jeg en liten utfordring og det er å skrive hva objektene heter, er det det en kan kalle en fisk, eller en sjøstjerne. Jeg tar forbehold om at jeg finner rett skapning i katalogen.

Dette er også en artig fiskeskapning som heter Giant Pufferfish og kan bli inntil 120 cm. lang. Lurer på om mye av fiskene er tegnet i Alvdal…Aukrust kunne lett ha tegna mange av skapningene.

Denne saken tror jeg hater Moon Wrasse og blir inntil 25 cm. Lang, denne her tror jeg måtte være så godt som voksen.

Denne saken er en korall, som kanskje heter Mushroom Coral, litt usikker da jeg finner kun en lignende sak, men mye mindre saker i mitten.

Denne saken heter dykker lærling, det vet jeg uten å slå opp i leksikon, og er på sin første runde. Og i morgen skal vi på runde to, som jeg håper gjør at vedkommende liker dette så godt at dette vil gjenta seg.

Denne piggete saken heter kanskje noe så avanser som Black Diadema Sea Urchin, og det ser it som den har øyne av glitrende diamanter. Sikkert ikke noe å trakke på en svømmetur.

Denne korallen heter Sun Mushroom Coral i boka, og kan det være dei lysende endene som gir navnet, og inne i denne korallen gjemmer det seg en fisk av ukjent opprinnelse, jeg finner den vartfall inne i det oppslaget jeg har.

Denne sorten heter Yellowback Fusilier og den var det da nok av, plutselig var jeg nesten inne i stimen, litt fasinerende å oppleve sånt. Regner med at jeg får flere slike opplevelser etter hvert, etter hvert som jeg får dykket mer, og blir flinkere med lys etc.

Denne rare skapningen heter noe så dumt som Marbled Sea Cucumber og kan bli opp til en halv meter lang, og den blåser ut i ene enden, om det etes i samme enden, vet ikke jeg.

Denne saken heter kanskje Spotted Boxfish og blir maks 16 cm. lang, når jeg sier kanskje, er det for at jeg er usikker ut fra opplysningene jeg har, der er alle bildene tatt fra siden, og det er jo ikke hver gang jeg får til det.

Dette kunne også blitt et fint bilde med rett lys, fra rett side. Det er vel som å si at hadde jeg bare vunnet i Lotto, da hadde jeg vært gjeldfri.smiley

Denne saken som blir siste bildet i dag tror jeg heter Long Arm Feather Star, og her fikk jeg med meg rett lys, vartfall til dels.