I dag blir det litt i vått, og litt i tørt, som ble vått (en liten feiring).

Har hatt en advokat fra Australia som fotograf med det nye lyset, ikke imponert da ”noen” hadde justert så at kamera gikk i en annen fungsjon, så at det bestemmer selv hva som er best av 5. stk. bilder, så det ble ikke bedre med denne fotografen og lys.

Så fortsatt er det bilder som jeg selv har tatt, og denne saken heter Crown of Thorns Starfish, og ser mer ut som en pønker sjøstjerne.

Her er vi tilbake til fastlandet, fra PhiPhi øyene, var litt sein om å ta bilde av øyene, da det var så mye saker som skulle ordnes før neste dykk, og sånt tar tid når en ikke har erfaring. Og å bomme på noe det har jeg ikke lyst til, vet jo fort en stein synker.

Her er kona og jeg på vei til gebursdags selskap, til hotellet inne i Old Phuket, å komme inn dit var verre en å komme seg ut i Nordsjøen uten helseattest, enda vi hadde fått adgangs kort av bursdags barnet så kom vi bare til resepsjonen, vi ble hanka inn da vi var på vei til rommet. Måtte dokumentere meg med Thai sertifikat og dette måtte ligge i resepsjonen til jeg gikk hjem igjen, så måtte han vi besøkte komme i resepsjonen å hente oss. Alt dette er vist på grunn av Russere som bestiller rom for to, og bor mange på rommet. Synd av jernteppet falt, det er blitt mindre trivelig etter det.

Mange av mine Facebook venner vet nok hvem som hadde bursdag, og da å si bursdags barnet blir vel en smule feil, han er jo voksen nå. Som dere ser på bildet, så har vist fotografen et tåkete blikk, for jeg tror ikke det er kaka som er defus.Her er kaka kona fikk bestilt til han, den tok vi med oss på en restaurant, der resten av kaken ble spist av betjeningen og andre gjester. For en gangs skyld synes jeg kaken var god.

Her er kona ved basseng kanten der Gunnar og kona bor, dette er rett ut fra senga, vartfall nesten.

Og her sitter bursdags mannen, som alle ser så har han det ikke vondt, han er glad og mett som fotografen. Tror vi ble litt svimmel den dagen, så her kom det våte inn igjen som jeg nevnte tidlig i innlegget.

Dette tror jeg heter Octo coral, det er mye av dei her, og noen plasser har dei dekket store steiner.

Desse to fiskene tror jeg heter Red Tailed Butterfly fish, hvorfor jeg tar med hele ordet er at det er det som står i heftet, og alle ser jo at det er en fisk uansett.

Her er det den tålmodige lærer, og den tungnemme elev. Her skal jeg prøve å lære hvordan en slipper ut, og fyller en markerings bøye. Denne brukes til å vise dykkerbåten hvor jeg / vi er. Og den er samtidig en fin sak når en skal rolig opp dei siste meterne, sveive rolig inn så jeg ikke driter på draget igjen. Har bomma en gang med å gå for fort opp fra 5. meter, og det håper jeg at jeg har lært av.

Denne fisken heter (trur eg) Titan Triggerfish, jeg vet fortsatt at fish er fisk. Den andre fisken er ikke i heftet mitt, så da vet jeg ikke hva den heter.

Da får det bli med dette i dag, da kona skal lage mat til to sett Gunnar med koner, så da blir det nok en hyggelig kveld, og legger nok oss svimle og mett til natta.