Fortsatt driver jeg å renoverer, det tar tid når en er på ukesvis på ferie, og i tillegg må jobbe ekstra.

Og i tillegg ble en liggende hjemme med onkli influensa, var helt oppe i dame feber til og med.

Men til huset, her er vinduet byttet ut med dør, så på sikt kan det kanskje komme en terrasse utenfor, om ikke så forenkler det innflytting, da det er trangt og mye sving inn hoved døren.

Endelig ble bislaget ferdig på utsiden, så nå har jeg to ytterdører, litt over kill men sånn ble det, var det som måtte til for å få låst av huset. Kan kanskje være en fordel også siden bislaget ikke har varme i gulvet, det var det ikke høyde nok til ?

Nye stuevindu er montert også, så nå er alle vindu på tre vegger pluss kjeller nye, på siste veggen har jeg ikke gjort noe da denne er renovert for noen år siden. Bare håpe at arbeidet er bra utført av tidligere eier.

Kjøkkenet har fått et mye lavere vindu, som faktisk ble bra i den størrelsen, snekkeren som har hjulpet til hadde mange gode ideer, det var han som kom på dette med terrasse dør også.

Gangen er det samme skjedd, nytt vindu. Nå gjenstår “bare” listing og foringer, og der er jeg særdeles dårlig, og det er ikke enklere siden huset er skakt alle veier.

I og rundt trappa opp til loftet er jeg også snart ferdig med isolasjon og paneling, jeg har prosjekt på gang over alt…..samtidig. Har blitt mye saker som må vente, og da jobber jeg litt her, og litt der som da ser ut som rot, og uten struktur.

Her får jeg ikke satt saker i det systemet jeg vil, den som monterte dette har ikke slitt seg ut med tenking, så det som er problemet er når en skal legge nytt tak etter isolasjonen er på plass. Rørene er så korte at jeg ikke får trekt dei om, og nye er vanskelig å få tak i. Så da ble det som det ble.

Noen av rørene er det forrige eiger som har trekt/montert, så det er det ikke noe å gjøre med. Og elektrikeren tar vist den letteste veien hver gang, sluttresultatet er nok bra når alt er skult av nytt tak, men pr. dato så ser det ikke vakkert ut.

Som dere ser på bildet, det er fullt mulig å lage rot av alt, med avløp, sentralstøvsuger og elektor rør. Her skal jeg se om jeg får rydda litt når jeg har flytta inn, det får bare være sånn en stund til.

Nytt fordelings skap måtte til for å få det litt penere, dette er skap nummer to så at kjøkken og vaskerom blir fordelt herifra, med mulighet for flere uttak. Må jo tenke litt frem i tid, en vet jo ikke hva en vil gjøre senere.