Uansett hvordan helsen er så skjer det noe på hus fronten, en kan ikke bare legge seg ned å synes synd på seg selv, da blir det ikke mye gjort.

Siste uken har jeg fått avretta gulvene ute i bislaget, vartfall rett nok. Var ikke klar over hvor tung den massen er, når en gjør alt for hånd da merkes det. Mikse med drill og bære inn i rommet å fordele med spesialrulle.

Så ble det flise legging, enda et fag jeg ikke kan. Jammen har jeg måtte lære mye dette siste halve året, og siden jeg var så smart å kjøpte et restparti med fliser, så var det bare nok til gulvet, og ikke kantene rundt. Er en gniten så kommer straffen en dag, så straffen ble en annen farge rundt kanten. Kjøpte selvsagt 30 x 30 fliser til det også, men dei var da ikke like store som dei andre på gulvet, så mere juks måtte til, så nå er jeg kommet dit at det er godt nok.

Kjøkkengulvet fikk jeg hjelp til å legge, to gode venner som tok den saken, mens jeg prøvde meg som fliselegger. Tror dei kunne jobben sin bedre en meg, så tusen takk for vel lagt gulv.

Så ble det plater i stedet for fliser over kjøkken benken, dette etter info fra en helivakt på Njord A. Platene er 3.mm tykke, og er respatex lignende plater ( for dei som husker repatex kjøkken bordet ) Platene var lett å tilpasse og lette å håndtere, fugingen med Tech 7. var ikke så lett, men de gikk også………. greit nok ble resultatet. Disse platene er mye mere vanntett en fliser, og 10. ganger raskere å legge / montere. Så nå er jeg nesten ferdig med fuging med Tech 7 på rommet som er fliselagt, og på kjøkkenet.

Da gjenstår det bare resten, som foringer i kjøkkenvinduet og listing etter at snekkeren har montert sokkel frontene nede ved gulvet, så blir det fugemasse på resten av bislag gulvene på mandag, om jeg orker før jeg reiser ut i havet igjen.

Dette var alt så langt, resten kommer når jeg er klar, nå sitter jeg å venter på flytte hjelp, skal prøve å få tømt kjelleren og garasjen i dag, og levere det i huset jeg renoverer.