Da er jeg nesten ferdig med huset på Bømlo, for ferdig blir en vist aldri. Har renovert mange hus og leiligheter, men ferdig ble jeg sikkert ikke, og noen sier at en skal ikke bli ferdig, for da går det galt:-)

Plater i plast (respateks hette det når jeg var liten) på veggen, det var mye enklere å montere, og mere vanntett en fliser.

Sånn som dette ble det på kjøkkenet, nesten alt er nytt, kun en gammel sak er igjen, og den ser jeg i speilet hver dag.smiley

I gangen ble det kun nye vegger og nytt gulv, taket så rimelig nytt ut så det trengte jeg ikke bytte. Men hadde jeg vist det jeg vet i dag, så hadde jeg fjernet det, isolert og satt opp nytt tak. Her var det også juksa, panelt med små stifter, i mot myk 12mm papp. Jeg trodde alt var bra og lista taket ferdig, og så skulle jeg sage litt i mellom taket og trappen, da datt nesten hele taket ned 20 m. Har derfor “juksa” litt, og får ordne det en annen gang……eller var det så at en aldri skulle bli ferdig.smiley

Å lage til lister som passer, og ser fint ut, der er jeg på veldig tynn is, eller skal vi si rim på vannet. Så mange rare vinkler og mange typer lister som skal passe mot hverandre. Så når jeg får snikker kyndige folk på besøk, da får jeg skjenke di full ute i garasjen, så at dei er slørete i blikket, og ikke legger merke til det som er utført.smiley.

Da er vi kommet til loftet, og her på toppen av trappa så stopper jeg for denne gang. Som dere ser, så gikk det på stumpene med materialer, alt skulle nyttes, og det gikk på stumpene med arbeidslysten også, for å si det pent. Som det vises, så er det mange rare vinkler, og alt er skeivt, både før og etter smiley Og et krav fra branntilsynet (heter sikkert ikke det) eller feieren, så skal det være tilgang til skorsteinen på tre sider, derfor ble den ene lille veggen, egentlig en dør. Det er den brune loddrette saken til høgre.

Kommer mere plutselig smiley