Sånn ble det på vaskerommet, i et påbygg som måtte bygges på nytt. Det gamle bislaget var jo råtna på rot.

Og her er alt på plass, men det måtte bygges noe om, vaskemaskin og fryseskap måtte bytte plass, på grunn av dør retningen. Da måtte selvsagt vannet inn og ut også flyttes, og elektrikeren måtte flytte et strøm uttak.

På badet var innredningen så dårlig………….. at det gikk rett ut, og noe på fylling og noe såg andre behov for. Men å finne innredning som er 40 x 40 cm, og ikke koster skjorta er ikke lett, for sånn innredning som bare er 30 x 30 cm, der er det jo bare plass til string truser, og det har jo ikke jeg smiley

Boble badekaret som var vist på bildet før kjøp, riktignok det eneste bildet fra innsiden av huset, det var fjernet. Toalettet var ikke mulig å få reint og pent, så det gikk på samme lasset til fyllinga. Kjøpte så stort dusj kabinett, at det er mulig å vokse i det, og det er jeg vist på vei til smiley Dusjen er 120 x 120 cm.

Her er jeg (sammen med Reidar) på god gang med å lage PC, Printer, og div TV bord / pult. Ja det er ny pult smiley, som er laget av kjøkken benkeplater, i type laminert.

Her er noen av sakene kommet på plass, men det er mye som gjenstår før alt er på plass.

…Enda litt mere er på plass, og det viser seg at TV på benken ikke passer med god stolen, så da ble det vegg montering av TV, og det er ikke noen problem når det er tømra vegg bak platene smiley

Sånn ser det hjemmelaga bordet ut fra spise bord/ kjøkken bord siden. Har så lite kjøkken gulv at der kan en kun lage og lagre mat.

Sånn ble det i denne delen av stua, trangt og lite, men fortsatt plass til meg. TV en er ikke så langt vekke heller, så jeg må kanskje snu litt på hodet noen ganger, for å få med meg alt på Tven smiley

Sånn, da er jeg nesten ferdig. Farge printer, foto skanner, skype telefon, dream boks, apple tv etc. med mere er montert, og alt av kabler har jeg prøvd å lagt i kabel baner, noe gjenstår også etter dette bildet ble tatt. Ikke lett å få rett lengde av fx. HDMI kabler da det finnes kun to lengder, for kort og for lang.

Det ble også plass for campingvogn, sidevogns sykkel og bil i garasjen. Med god hjelp fra Reidar fikk vi laga rulle brett til vogna, så at den kan vinsjes sideveis. Da står den der med litt varme på, og kan benyttes som gjeste rom, om det skulle bli fullt på loftet smiley

Dette var alt for denne gang, neste og siste fra huset kommer snart.