På vei nordover så overnattet vi i utkanten av Hua Hin, og fant et lite hotell, som egentlig ikke er hotell men vi fikk bo der.

Bygget tilhører vist en sjef hos Honda ( motorsykler ) som brukte huset til fest med venne nå og da. Navnet på sjappa innvendig var da litt sært, men greit nok for meg.Resten av “resepsjonen” var fylt med gamle og nye mc relaterte saker.

Møbler av oljefat og gamle bensinpumper, til og med bilder av gamle racing helter, som jeg tipper er fra Thailand.

Dette er veiene fylt med på denne tid av året, sukkerroer, og lastebiler, traktorer som er lastet til veltepunktet. Dei er så overlastet at i svinger med litt dosering så kjører dei seint, og gjerne på feil side på veien om dette gagner dei.

Og å kjøre forbi på rett side går seint, og er dei på feil side så tør jeg ikke, da mulighet for et velta sukker lass over oss.

Tror ikke alle disse kjøretøyene hadde fått kjøre videre i Norge. Hadde “biltilsynet” her vært som i Norge så hadde vel landet stoppet.

Dette er bilder som er tatt på vei opp til Arild med familie, og hjemme hos dei blir det vist ikke nok hunder, men denne er så liten at til og med jeg kunne hatt den. Her prøver dei å få den til å overleve på morsmelk erstatning.

Dette var alt for denne gang.