Begynner med maten.

Fikk servert dette for noen dager siden, det er fisk, og kan ikke si at den ville bøyd slukstanga jeg har hjemme smiley Tror det mere likt typen folk har i akvariet, men godt var det uansett. Og i går da fikk jeg mye større fisk, og det såg ut for meg at det var en malle type, godt var det også. Men i dag har jeg bestilt storfe kjøtt, må jo prøve smaken av sånt av og til !Frisør stolen kan jo ikke kastes, så den må vist bare bli her ? Men en fin plass om dag og kveld er dette, mindre mygg og luftig, for å nye et glass “leskende” drikk.

Ellers så er det gamle huset renovert etter Thai standard, jeg synes det er greit å bo slik, når alle andre bygg rundt her er hus, som en tipper vil dette overende når det blåser.

Her blir det vel ikke gjort noen endringer, som jeg vet om.

For min del så blir det feil å ha et palass mellom “rønner”. Men inne i andre etg. har det blitt greit. Selvsagt ble det ikke som avtalt, det blir det aldri har jeg erfart.

Bak denne døra med moderne lås, her sover jeg, og utfører ellers det som kroppen føler for.

Vi har vartfall fått dusj og varmt vann å dusje i, bare det er jo et digert fremskritt, og dette soverommet med toalett, vask og dusj er kun for kona og meg. Er vartfall avtalen det så får vi se smileyHer er ikke varmtvannet montert, men nå er det på plass, og det virker smiley

Vasken er montert “noe” høgt, og det utført av en stutt Thai, skjønner ikke hvordan den kan passe dei, når den er for høg for meg. Men vi har egen vask, og det er jeg glad for.

Aircondition og isolasjon, det er vist glemt….ikke vet jeg hvor saken har tatt veien. Tror det er best å handle når jeg selv er her. Så her bor vi under moskito nett, og det er greit når en har vendt seg til varmen.

Utvendig så har det også skjedd en del, påbygg på fremsiden måtte vi ha, og forlengelse av huset i bakkant, for å få plass til den nye balkongen, og soverom/ bad.

Det var det for i dag, og takk til dere som leser, og kanskje kommenterer.