Får se om jeg får sette noen ord på noe det som har hendt i det siste. Her har det selvsagt blitt handla inn det meste, materialer, varmtvannsbereder, ny dobbeltseng og terrasse møbler.

Materialer må til for å bygge hus og renovere, så da var vi hos trelast handleren og kjøpte mere, og der laget dei også møblene vi kjøpte for terrassen. Kvaliteten er overraskende god, men sittekomforten noe mindre smiley En flott fuggel for å tusla der også.

Buddhaen har fått seg nytt anlegg ute i vannet, sikkert for å få kjøla seg noe ner, eller er det et nytt tenkested. Flott er det uansett, synd at det ikke vises godt nok på bildet. Konklusjonen er at fotografen har bomma noe så kraftig, at det er bare å innrømme det smiley

Når jeg var liten, før farge tv og annet moderne som hjemmetelefon kom til bygda, da gikk vi til Jonassen på kaien i Sagvåg å kjøpte bambus fiskestenger. Det var når pappa hadde penger, her vokser samme type fiske stenger fritt, og ingen fisker med dei her smiley

Borte ved tempelet så har dei et par gamle biler, tror ikke noe blir kastet, tror ikke det blir borte før naturen har hentet det selv. Tror dette er Mitsubishi Lanser av ukjent årsmodell.

Og borte mellom noen hus så fant jeg en nesten lik Suzuki 50 eller 100 ccm skal være usagt, men veldig lik den jeg selv hadde i ungdommen. Første gang jeg har sett en sånn sykkel her nede, så dette er rart at ute på bygda så finner jeg en.

Når vi først er i gang med kjøretøy så fikk jeg endelig tatt bilde av denne type lastebil. Minner veldig mye om noen Engelske biler som gikk i Norge på 60 tallet, dette tror jeg er noe Japansk, kanskje Isuzu ?

Denne kjenner vel dei fleste igjen på fronten, og den er sikkert ikke så veldig ny, ei heller i original stand. Inntresant å se sånt etter veien, fikk god tid til å ta bilde da den ikke rørte seg så fort.