Har ikke opplevd så mye, derfor blir det lite skriving her. Kan ikke bare juge heller, da blir jo gjennomskua og det er jo ikke bra heller, med sånn juging mener jeg smiley

Dette er noe griseri og du verden som det lukter. Kona og broren har kjøpt ei sugge (tror det heter det) og fått en grisefar til å ordne resten. Er vist planen å utvide litt å selge før dei er fullvoksne. Om det er butikk det vet ikke jeg.

Hos broren og hans sønn der driver dei med mye dyre greier, det er kyr, geiter, høner, ender og selvsagt grisene.

Broren er den som virker mest seriøs, han fører faktisk regnskap over det han driver med, men vedlikehold av kjøretøy, det er på Thai vis.

Og sånn ser det ut på en liten Thai gård, er ikke så veldig strukturert men sånn er det jammen hos noen Norske bønder også. Og folket her på gården er snillheten selv, og prøver å berge seg selv med alt.

Kokosnøttene etes mens dei er grønne utenpå, og dei er store og inneholder nesten en liter melk. Det som er inni er et tynt lag med kokos, som blir skrap ut med ei skje. Godt er det og dette hadde også broren mye av. Er jo greit når det meste er å høste utenfor døren.

I det gamle huset jeg bor i når jeg er i nord, det har en gang vært butikk som. Faren fikk det bygget for mellom 60 og 70 år siden (var ingen som viste med sikkerhet) Kona fikk plukka ned huset, hevet terrenget og satt det opp på nytt, litt lengre fra veien. Og gulvet som har tatt bildet av, det er like gammelt som huset og saget ut for hånd, i en type hardved.

Da gir jeg for i dag, og tusler en tur ned til havet 🙂