Thermo koppen fra Sparebanken Vest er god, og helt fantastisk til å drikke rødvin av. Da ser ikke alle hva jeg drikker, for da skal jo alle ha…..alltid. Ikke det at jeg er gniten, men å holde en drøss med folk med øl og vin hver dag, det har jeg ikke råd til. Er ikke snakk om en boks, men flere brett øl hver dag fordufter.

Ute på jobb i Nordsjøen har det gått med mange sånn plast fat, og jeg er sikker på at vi må betale en del for å bli kvitt dei. Her i Thailand så kan samme type fat kjøpes for 150.- kroner stykket, og dei blir brukt til mye rart rundt om. Her vi å handler noen fat for familien.

Har sikkert nevnt det før, men det minner litt om sånn jeg ser for meg Nord Korea. Det er sikkert ikke sånn i alle bygder heller, men som kona har sitt hjem er det høgtalere over alt. Det går mest i bønne lesing fra munkene, og en form for musikk, alt dette er greit men trenger dei å starte når andre prøver å sove 🙂

Dette er hovedgata / veien i den lille bygda jeg holder til i av og til. Denne dagen var det så mye musikk ( alt er relativt ) og så høgt, helt fra tidlig om morgenen, så svaret kommer etter hvert.

Her sitter vi på en av bygdas “kafeer” og venter på et opptog som er på vei, men mye musikk og lyd.

Her noe av opptoget som er på veie til tempelet, det viser jeg ( blir forklart ) at dette er en etter fest etter begravelse, som kanskje fant sted i fjor eller året før ?

Øl må vist til på en sånn fest også, og det burde kanskje vært med i Norge også ?

Av en eller annen grunn så kjørte bilen med munkene i fra dei “dansende” som vi ser på dei neste bildene. Hvorfor munkene plutselig fikk dårlig tid det viste ikke kona heller ?

Musikken og det rullende stereoanlegget og sang var det en svoger som sto for, musikk og sang som ikke imponerte, men selvsagt rett sang og musikk til dette formålet.

Driften av musikken ble drevet av et veldig stille aggregat, jeg kunne ikke høre at motoren gikk, og musikken var ikke så høg.

Det ble da sånn at denne musikken og dei dansende ( sørgende ?) for inn på tempelet, og musikken varte i tre døgn, ikke så langt fra der jeg prøvde å sove. Der har jeg mye å lære fra det Thailandske folk, dei er flinke til å sove når dei har tid, eller det passer.