Da er foto serien kommet til sør, og faktisk så er vi her også. Det var litt knapt med tid så jeg tok hele veien i en etappe, fra Lop Buri til Karon, en smule trøtt men det gikk.

Dette for å møte noen gode venner og arbeids kollegaer, som skulle hjem et par dager etter dette bilde ble tatt, og så møte andre venner som akkurat var ankommet. Ble en hyggelig aften hos Karlson i Old Phuket, med mange hyggelige mennesker.

Og her er det en som må opereres. Grunnen vet jeg ikke men noe var det som kona fikk tatt bort.

Så må en jo av respekt for seg selv ha med kjøretøy, dette er en sykkeltype det blir mere og mere av her nede. Om den er god eller dårlig å kjøre det vet jeg ingen ting om, men kan det være et steg på veien til rullator ?

Så i et av mine første innlegg denne turen la jeg ut et bilde, av noe fint som munkene hadde fått bygget ute i vannet. Men som dere husker så hadde fotografen bomma noe kraftig, altså det er meg, bare å innrømme det. Men her er det rette bildet.

Her sitter jeg og ei dame å venter på mannen hennes, han er hos tannlegen å få pussa opp noe, og prisen og kvaliteten er vel ikke dårligere en i Norge tipper jeg. Og vi har vært å kjøpt sammenleggbare solsenger, da forsvaret har lagt ned forbud mot å leie ut solsenger. Her ser dere tydelig grunnen til kjøp av egne senger. Men i Patong der blir også folk med egne senger bedt om å fjerne dei, eller bøter…..ikke vet jeg hva som skjer, men tror ikke det er bra for turismen.

Her er vi på en slags musikk pub, kona å ei dame som koser seg fælt, og det gjør faktisk jeg også, sammen med gode venner og grei underholdning.

Dama som synger her (litt dårligt bilde) har en fantastisk stemme. Og det var jo mange av dei samme melodiene som gikk igjen hver kveld, men greit nok. Og når dei spilte en melodi / sang som jeg ikke vet hva heter, men ordene “sex bomb” gikk stadig igjen, og til den melodien, så kom det opp ei yngre jente å viste sine dansekunster, og hvor mye hun kunne riste “løs” Video kommer senere av dette danse showet.