Da prøver jeg litt igjen.

Denne gangen litt utenfor der turistene stort sett ferdes. Noe har kanskje vært vist før, men sånn er det å bli gammel, husker ikke snøen som falt i fjor.

Her har tydeligvis noen påbegynt et stort fint hotell, eller kan det ha vært en som har hatt penger, og dei har tatt slutt. Dette er jo en hane som tusler omkring noe som kan minne om en vaktmesterbolig, så noen har nok tatt seg til rette inne i noen av byggene. Jungelen har tatt seg godt til rette også, og er på vei til å ødelegge det meste. Uansett så er beliggenheten fantastisk, utsikten fantastisk. Hus og eiendom over et stort område, på bildet vises bare en brøkdel.

Her er jeg på scooter tur en plass som vartfall ikke turistene ferdes, og kona sint for at jeg vaser rundt i skogen / jungelen der illegale innvandrere bor. Dei bryr seg vist mere om scooteren en mitt liv, i følge kona.

Og noen av dei som bor her må da ha penger, for dette er ikke billig. Her er det meste bygget om, høg og brei, ny foraksel og masse annet, tror det meste av understellet er ombygget. Og jeg tror den bilen passer bedre en min scooter på disse grusveiene/ stiene.

Jungel er fantastisk og jeg synes det er nytt og spannede, men jeg går ikke så mye til fots i rein jungel, da det er mye slanger og skorpioner etc. i trær og på bakken. Og kobra er ikke noe jeg vil leike med.

Turismen går ned her mye på grunn av forsvarets nye regler, på stranden og andre plasser, og mye skandinaver er også hjemme eller har byttet reisemål, og russerne er også en medvirkende årsak til dette. Men like forb…et så bygges det nye hotell og andre bygg. Tror personlig at dette går den veien høna sparker, innen noen år før det er blitt stell på alt og turistene kommer tilbake.

Og innom en utsiktsplass for en kald en til lunsj, noe må en jo unne seg selv. Ja dere skjønner at det er så varmt at en bare må ha en kald flaske å leske seg på. Og utsikts plassen den er fin, og det er den lille restauranten også.

Og helt til slutt en MC sak, klarer ikke kjøre forbi eller la være å ta bilde av sånn flott doninger. Dette er en meget sjelden “Ducati”, tror kanskje det bare finnes en av den, og det er denne…så får dere se selv hva det er smiley

Det var alt denne gangen 🙂