Noen små ekspedisjoner har det jo blitt, og dykkingen har latt vente på seg. Årsaken er vist at kineserne kommer hit for å feire sitt nytt år, og det var i forrige uke. Det minker på russere men tar seg opp med Asiater, så derfor ble det ikke plass på dykkerbåt før denne uken.

Dette bildet er fra siste dag på nytt dykkerkurs, Advance heter det vist og da kan en dykke dypere. Bildet viser et ankerspill på en passasjer ferge som gikk ned ikke så langt fra Phuket, som var på vei til PhiPhi.

Så har jeg tatt alle dykker bilder i et annet format en JPG, så da må ett og et bilde redigeres og føres tilbake til JPG, derfor er det bare et bilde fra den saken denne gangen.

Jeg la ut en video for en stund siden, og dette er frøkna som “dansa” så at alle menn ble tause, her er hun sammen med kona som ville være på samme bilde. Og damene synes også frøkna var flink, med en mulig undertone.

Det er ikke fisk i våres Norske øyne dette, og når alt dette blir fiska opp, da blir det vel heller ingen stor fisk. Denne fisken er maks 6 cm. lang. Har lest en plass nylig at det skulle bli begrensa tilgang til fiske i havet her, for å øke bestanden. Er dei like flink med det som mye annet så er det vel kun snakk ?

Er jo lett å ta service på båter som ligger sånn, enda flo og fjære ikke er så høg som i Nord Norge eller England, men den lang grunne sandbunnen gjør at det blir sånn her. Forresten så synes jeg sånn long tail båter er vakre, og litt sære med motor å propell på denne måten.

Barna har det moro i sanden på stranda, noen er mere arbeidsom en andre, denne karen skal vel hjem…………. til Kina smiley Noen bygger svære borger sammen med foreldre, mens andre har enkle bygg som dei klarere selv som barn.

Hva dette er reklame for vet jeg ikke, men det står noe om illusjon på bilsiden . Men å stå sånn på en bil som er i fart er vel ikke helt trygt, håper dama er godt sikret mot bilen, men uansett så går vel dette dårlig ved bråstopp.

En lurer vel ikke på hva foreldrene til denne gutten ønsker, eller har for kjøretøy. Litt tøft er det å ha sånn hårklipp smiley

Det ble alt i dag smiley