Så nærmer det seg slutten på ferien, og da nærmer det seg også slutten på bilde materiale, men noe blir igjen så det kommer vel i løpet av en mnd….eller flere.

Her er vi ved noe som heter Kathu waterfall, jaja, vannet renner jo, men et fosse fall som vi fra vestlandet tenker på, det er det ikke. Det er sikkert mye mere vann her i regntiden, så jeg får se da når jeg er blitt eldre smiley

Mye jungel er det her, og grunnen er vel det vannet som mater plantene. Snodig å se hvordan noen trær og planter snylter på hverandre, sikkert eneste mulighet for å nå opp til lys og sol.

Her er vi ved toppen, og det er vannet kommer fra, ikke direkte imponerende for en vestlending, men sikkert flott for di som ikke er vandt med sånt. Men en fin tur var det og kjekt å ha vært der.

Så blir det nede i havet, og etter å ha fullført kurs og bestått så fikk jeg være med ned på dette vraket, som jeg nevnte tidligere. Her har jeg kun redigert noen bilder en så langt, bruker et program som heter Lightroom 5 og det går fort noen minutter pr. bilde.

Dette er nok et av toalett rommene på vraket, og det ser ut for meg at dei også hadde badekar på denne båten. http://en.wikipedia.org/wiki/MS_King_Cruiser

Og dette instruktøren / guiden som svømmer først, og er kjentmann for oss (oss det er mine to venner fra Vestlandet og meg) Her er vi litt inne i vraket, men aldri så dypt eller trangt at det virket skummelt.

Dette er noe av plantelivet på vraket, og for en gangs skyld så virker undervanns bildene noe bedre, eneste at det er ikke lett å få dei større, og noen sliter med bilde størrelsen via I-Pad.

Her er det en del fisk, ikke alt kommer like bra frem på bilde, som i virkeligheten. Mye av dette at fotografen ikke er flink nok, men jeg skal snakke til han en dag smiley

Her er det mere planteliv….mye fint der nede men som sakt, ikke så lett å få all verdens gode bilder. Har lyst på bedre foto apparat, men det blir nok å vente en stund til jeg finner et jeg er fornøyd med.

Her er det også litt fisk med på bildet, sliter med at dei ikke er så villige til å la seg fotografere, kunne dei bare vært i ro litt.

Her er det en type sjøstjerne som jeg ikke tror vi har hjemme, den har to lysende øyne som lyser som neon lys. Synd at det ikke vises så godt på bildet, får prøve å komme meg nærmere neste gang, for det er ikke så enkelt så strømmen er for sterk, og dykkeren ikke har nok erfaring.

Her er også en flott fisk, som jeg sjelden ser på denne måten, dei er normalt mere kamuflert om jeg ikek husker feil.

Og det var det i dag.