Da er årets hygge weekend over for denne gang, og som navnet sier, det er hyggelig, og etter to dager vil jeg ikke hjem. Nysnø og tåke på toppen lørdag morgen.

Her var det alt fra reperasjon av beltegående trillebåre, til å snu et tak med handemakt, som vinden og snøen hadde snudd………… dette skjønte vi ikke vitsen med da alt var til nedfall på dette bygget. Men det er ikke mitt bygg, så vi hjelper venner uansett.

Det var noen gamle bygg også her, det ene var vist noen hundre år gammelt ? Det andre gamle huset var der taket skulle snues.Nærbilde av tømmeret på det gamle huset.

Her var det gamle trær………. med sopp.

Turen inn for å hjelpe denne kompisen gikk med båt, en time gikk med inn til dei gamle husene, da sleping av den ene båten var nødvendig. Motoren starta ikke, og det fant en person ut på hjemveien, den sto med stoppknappen i stopp posisjon, da ver det vel naturlig at den ikke gikk smiley

På returen tilbake til hytteeiger ( der fest og mat ble servert ) var vi innom et annet hytte felt, og den ene her, det synes jeg er flott og fin plass.

Og når vi kom tilbake til der båten skulle parkeres, fikk jeg et flott bilde som viser……….. full gass med to-takt påhengs motor, i høstvær.

Hunden til en kompis, den er alltid med på tur.Her i luftig svev, fikke ikke bildet helt klart, men flott uansett.