Da har jeg vært en liten tur i Sverige, på fest og morro. Må jo det også…innimellom.

Beklager kvaliteten på bildene, nytt pocet kamera og litt surrete fotograf.

Har vært sammen med Svenske venner, og vært med mye, blandt annet å se på far og sønn som kjørte motorcross….trening, til fyll og fest i badstu og badestamp, type vedfyrt.

Badestampen ble da varm, og full av vann til slutt, var vist noen misforståelser, som det lett blir med høg promille smiley Anlegget med badstu og stamp var flott laga, det skal eigeren ha.Her ser dere tåken som fortsatt ligger lavt, dagen der på………… og det gjorde den inne i hodet også smiley

Badstuen var en blanding av badstu og røykeri, det var vist en full askeskuff som sørga for det, og været tipper jeg var en medvirkende årsak, ned i mot kuldegrader og tåkete, altså mye rå luft. Og luft det måtte vi ha, ut og inn av badstuen jamt får å klarne øynene, så langt det lar seg gjøre med en frisk promille smiley

I området til crossbanen så var det også vindkraft, så Svenskene er vel kommet like langt som oss der ?Og så var det sykkelkjøringa da, sønnen hadde ikke kjørt sykkel i mere en et par år..tror jeg. Han kjørte ganske bra synes jeg da, som aldrig har våget denne type sykkel sport.Så en liten videosnutt fra cross banen, med samme lille kamera smiley

https://www.youtube.com/watch?v=uEFEU7rIs8c