Beklager at jeg er så treig, men mye å gjøre med hus og hjem, alt må jo være ferdig til jeg skal gå over på NAV lønn 🙂

Her vi en eller annen plass i sør Tyskland, ikke husker jeg hva det heter, men er på en mindre vei på vei sørover.
Kona tar bilde ut over vannet, mens jeg studerer kart og GPS.

Det er store steinbrudd i Tyskland også, enda det er så mye fjell, når en nærmer seg alpene. Men det er jo det samme i norge, mye stein som skal brukes, til vei etc.
I områdene sør i Tyskland, Østerike og den Nordlige delen av Italia, der trives jeg godt, på MC ferie selvsakt.
Da er vi på vei til Tirol, her er det også mye fine veier………. som ellers i Alpeland. Det er jo slott etc. over alt i desse landene, og mye flott å se på. Det har vært noen flittige karer i sin tid, eller var det slavedrift ?
Her hadde ikke kona lyst å stoppe, jeg kunne tenkt meg å gått over denne broa, men for høgt for kona, og høgt er det, eller rettere sagt, jævla langt ned 🙂
Grønt og frodig er det, og denne ferien har det blitt tatt mange bilder, da fotografen satt i vogna, og klar til å ta bilde, nesten hele tiden 🙂
Her har det også vært noen flittige hender, dette minner litt mere om et kloster eller noe sånt, har vært på besøk i sånne før, og det er spesielt og inntresant.
Atter en liten vakker “Dorf”, det er så mange vakre steder, og skal en reise litt så har en egentlig ikke tid til å se alt, i alle landsbyer.
Dette er vel Innsbruck, som jeg prøver å kjøre utenom, er ikke så glad i å kjøre i byer, der bruker jeg to ting, i byen altså, det er offentlig skyss og pub 🙂
Fortsatt på vei utenom byen, på småveier.
Kona er fra flate landet i Thailand, så tunneller, det er hun fasinert av 🙂
Her vi kommet til ei lita bygd, et lite stykke over og sør for Innsbruck, innkvatert hos en familie, på deres gård.
Er litt som vestlandet dette, men høgere og grønnere, og bondekona sa at over tregrensen der gikk dyrene på beite hele sommeren. Dei hadde et sted der dei kunne melke og hente dette med kjøretøy ?
Her er vi på den eneste resturangen i bygda, som også er et hotel, her får vi kjøpt oss middag. Eneste som var uvandt med denne private ovenattingen, var at det ikke ble servert frokost. Dette er jo normalt på dei fleste private ovenattinger jeg har vært innom. Men jeg har da kjøleboks i vogna, men rundstykker, vann og pålegg 🙂 Huset vi bor i er det nedenfor det huset langs veien på høgre side, det heter vel låve i Norge.
Bra dekk og bredde på denne gressklipperen, det er jo sånt dei trenger i dei bratte bakkene.
Er nok laga for bratte bakker denne også.
Kunst, javel, men jeg skjønner ikke kunst, så det kan hende at dette er vakkert ?
Da er dette vakkert, vartfall i mine øyne, grønt og mektig, en storslagen natur.
Her har vi atter en gang funnet en liten “snarvei” smalt, svingete og flott, motorvei gir ikke samme gleden, eller glede i det hele tatt.
Her er vi på vei opp mot Gross Glockner, bildet er tatt rett etter betalingen, for gratis er ikke dette, men vel verdt pengene. Tror jeg snart har 50 turer over der, dette pga. at det er et fint pass, og jeg kjenner folk i Heiligenblut.
På vei oppover, og for dere som ikke har reist nedover i disse områdene, ikke vær redd for å kjøre deg vekk fra “hovedveien” det er jo det som er MC ferie, og jeg har ikke hatt med telt en eneste gang dei sist 20 årene, bruker stort sett privat ovenatting ( Zimmer ).
Alltid mye motorsykler, og andre sykler over her, skjønner ikke alt folk har helse til å sykle opp hit, og sykle fortere en meg nedover, jeg har da mye bremser, og beskyttelse klær, men syklisten ???
Netsen på toppen, da blir det kun en liten avstikker og til Edelweisspitze, ikke lett med lavbygd sidevogns sykkel og kone med høydeskrekk, men det går.
Her er vi på toppen. og da er det bare smil, og bli imponert over den storslagne naturen.
Dette var alt for denne gang 🙂