Beklager at det går så alt for seint med meg, jeg har for mye saker på gang. Huset er jo stortsett ferdig, så der er det ingen unskyldning å hente.

Her vi på vei til San Boldo passet, her har jeg vært før, men kun en tilfeldighet gjorde at jeg fant det igjen. Et innlegg på FaceBook gjorde at jeg fikk navnet, og plassen den kjente jeg igjen.
Fotografen i sidevogna har høydeskrekk ??? Derfor så lite bilder, samt at det ikke er noen egnet plass for en MC med sidevogn å stoppe.Fikk et enkelt bilde av noe av passet, dette er ikke noe høyt pass, men vel vært turen. Denne dagen var det en smyle varmt, det var over 40 grader pluss, i skyggen.
Her står vi å venter på tur, det er litt bratt så jeg var usikker på om sykkelen vil stå der, derfor ikke så mange bilder bra denne plassen.
Nå er passet lysregulert, det er kanskje like så bra.
Og på vei oppover mot alpene/ Tirol, så er det stadig stopp på små resturanger eller kafeer. Og kaldt er det nok her også om vinteren.
Og den som ikke er enig at sånne plasser er fint, den har en annen smak en meg, og det er jo lovlig 🙂
Det er ikke Dolomittene, men mye lengre sør, det Tirol vi er på vei til, og grunnen skal jeg ta om noen bilder 🙂
Fine fjell, og vakker skog. Vist er det fint i Norge, men jeg trives godt her nede også.
Her er beklageligvis noe av den fine skogen dekket av en “diger” motorsyklist, det er han som kona sitter på med smiley
Og flotte hotel er det også, mellom toppene.
Vakkert synes jeg, fjell, skog og vakre veier.
Denne gangen ga jeg meg ikke tid, til å leite etter billig ovenatting, fortsatt vel varmt til skinndress. Så her er vi på hotellets terasse, for et glass eller to, lokale vin og god mat på vei.
Ikke reint lite med frukt her heller, er ikke bare Hardanger og Sogn som har dette. Hele dalen oppover var frukt plantasjer.
Og her er det jeg skulle fortelle mere om. Når jeg var i Thailand, sammen med gode venner fra Askøy, så var det et veldig lystig lag i samme lokale, som vi var å spiste middag i. Min gode venn fra Askøy tok da kontakt med dette lystige laget, og fikk med seg litt spekemat tilbake til oss andre, denne spekematen var så god, at jeg gikk til bordet og spurte, hvor er dette kjøpt.
Da kom svaret, denne dama på bildet lager spekemat i stor stil i Tyrol, så ga hun meg sitt visit kort, og dermed måtte jeg jo dit for å handle dette. Her er sjefen sammen med min kone og sin sønn, som også var gift med ei fra Thailand.
Så mye god mat, jeg kjøpte så mye det var plass til i kjøleboksen.
Her er sjefen, kona og jeg foran firma logoen smiley
Og så fortsetter vi mot Stelvio, som er en plass jeg også har vært en del ganger, men ikke kona da, første gang for henne på ferie i Europa.
Og her er vi begynt på Stelvio passet, et fantastisk pass dette også. Minuset for meg at jeg aldrig har kjørt MC uten sidevogn, i Alpene. Det er kanskje grunne til at jeg fortsatt lever smiley
Her er vi på toppen, eller nesten da, en kommer 2. meter til på neste skilt.Nå kommer jeg ikke høgere med min sykkel.
Bilde ut over noe av parkeringen/ butikkene på toppen.
Denne gangen tok jeg ned mot Sveits, til en forandring. Så her vi i en lite Sveitsisk by, fin by du verden hvor sært det var på hotellet, fikk ikke gå på rommet å dusje/ bytte klær før alle formalitetene var ordnet, også betalingen. Ølet måtte betales fortløpende ?? Viste dei ikke at motorsyklister er å stole på ?
Det er ikke all verdens plass i sånne små bye, vartfall ikke til sånne kjøretøy. Men fin plass det var det uansett.