Til dags dato vet jeg ikke hvor mange lass med “noedvendige” saker som er blitt handlet inn, men siden siste innlegg saa er det blitt noen picup turer til, i kilometer er det nok naermere 1000 🙂Denne gangen var vi bare tre stykker i bilen, saa var jo god plass.

Thailand er stort, og fest for Thaiene er usedvanlig hoeg musikk, og en overflod av mat, saa hvem som skal ha I seg all denne maten, det vet ikke jeg.Vel 200 kilo med fisk ble hentet / kjoept paa et marked, rett her borte…………. 120 kilometer en vei. Begge kassene ble fulle av is….og levende fisk i plastposer, er ikke som hjemme i Norge kan en si ?Saa her sitter folket og sloyer og rensker fisken, foer den igjen legges paa is, ser ut for at halve bygda er med aa jobber, ja damene altsaa, er noe mere avslappa mennene hersmiley

Men denne karen jobber mye, er svogeren som tar tak i saker, og faar det meste til. Derfor maatte han jo ha en T-sjorte som passer.Og som vanlig sier jeg ting jeg ikke burde, naar hodet er fullt av drykk, saa kommer jeg med gode raad, som betyr at jeg maa kjoepe noe, denne gangen var det enda mere betong.Betongbilen var for lav i loertefallet, saa da ble 2. kubikk med betong tatt over muren med smaa boetter, imponert over innsatsen.

Maa jo ha noe om kjoeretoy ogsaa, og dette har jeg ikke lagt merke til foer, saa tett med spiler, dette er nok beregnet paa full last, og litt til.

Og full last er vel dette ogsaa.Er nok trygg denne i sterk sidevind, tenker at over ei bro paa vestlandet, i en vinter storm, da er dette butikk.Dette er heller ikke siste modell, saa jeg er imponert over at disse bilene fortsatt ruller paa veiene her. Og mye paasveist utstyr, saa den virkelig kan laste mye. Og over lastebilen ser dere et roedt 31. tall, dette er hvor lenge det er til det blir groent, faktisk en meget bra sak.Paa min “oppdaterte” GPS saa staar det Higway i displayet, og denne farkosten er vel ikke for “higway use”smiley Og dette var middagen i gaar, faktisk ganske god, men litt mye bein men den gikk ned, som vanlig. Og maten maa jo skylles ned, saa da ble det “noen” saanne.Og det var dagens epistel, med feil tastatur og skrive leifer.