Det er mye som er litt vanskelig aa skjoenne for mange av oss, og vartfall meg. Foerst er det et begravelse party naar vedkommende dor, saa boer det vaere et nytt enten innen 100 dager, eller et aar, om jeg har skjoent dette rett, men I dette tilfelle saa er det mange aar siden vedkommende forlot denne jammerdal.Foerst maate jeg hente et lass med munker, foer selve sermonien kunne starte.Saa var sermonien i gang, samtidig saa munkene fikk gaver ( tror det ) saa fikk dei mat. Saa begynte messingen, mumle ut boenner i mange timer, naar dette startet saa fikk vi ogsaa besoek av en trivelig kar, og kona, han og kona bor fast her I Thailand, ca en time fra oss.Saa skulle yngste broren bi munk, og en stor sermoni med dette ogsaa. Haaret skulle klippes av, og alle skulle klippe med hver sin saks, og sin skjerv. Er jo inntresant aa se hvordan dei tar vare paa kulturen sin her. Munken var foerste til aa klippe, saa resten av familen.Og all tale og Thaimusikk, om en skal vaage aa kalle det musikk, men det er jo deres party, og deres musikk, og messing samt deres party.

Alt dette ble sendt ut over anlegget, som er stort nok for en stor stadion, og det var saa hoegt at jeg brukte propper, og enda var det skremmende hoegt. Paa jobben ute i havet hadde det ikke vaert godkjent som arbeidsplass, selv med dobbelt hoerselvern smiley

Under en del av bespisningen fikk jeg lov aa dempe “musikken” saa at jeg kunne foere en samtale med kona og mine venner, men saa snart vi var borte, saa var det full gass igjen.Helt bak i horisonten ser dere en sene, denne var gjenstand foer enda mere lyd ut paa kvelden, aa faa sove ut paa natta, bare aa glemme. det kom opp en neiese i andre etc. der jeg ofte er, og lurte paa om jeg kunne hjelpe henne med stoydempende propper i oerene, og om hun kunne sove paa sofaen der. Naa di unge synes det er for mye, da er det vel det. Alle unntatt disse karene holdt fred naar munkene holdt sine prekener og boenner, her hadde Hong Tong “whisky” blitt tatt inn I rikeslige mengder, og litt til. Og den saa kalte whiskeyen smaker mere som 98 oktan blyfrismileyHer er halvparten av dei som gjorde en kjempe innsats paa matfronten, men som jeg hadde en anelse om, det ble for mye mat. Saa alle som var her aa hjalp til, slekt og venner fikk med seg mye mat hjem.

Hjem ja…noen hadde 5-6 timers tur hjem, og reiste paa denne maaten.Atsaa, dei sitter bakpaa bilen hele veien, jaja, ikke i Norge da hadde dei frosset I hjel, om biltilsynet ikke hadde sett dette foer.