Naa sitter jeg bare aa venter paa at morgendagen skal komme, da reiser vi til Khon Kaen for a ta et sjoeslag, enda det er langt inne paa landet. Det blir en biltur pa 5-6 timer.

Vi skal feire en 60 aars dag for en venn og kolega, som virkelig er inntresert i sjo. Saa da vil det nok bli noen dager foer neste post kommer.

Saa i mellomtiden maa dere ta til takke med dette, har for sikkerhets skuld glemt laderen til fotoapparatet, saa derfor blir det lite bilder, tar bare bilde av jeg mener dere som leser dette, kan like, og ha noe aa tenke paa.Skoleskyssen er ikke som hjemme, sikkerheten er vel ikke etter europeisk standard, og bilen den holder sine 80 kmh. dette er ikke den verste bilen jeg har sett, og ikke vet jeg om noen skades, eller om det evt. er mange som skades ?Denne gamle knallerten staar rett borte hos naboen, vannavkjoelt totakts motor, og et digert ekspansjons kammer. Sikkert mange I Norge som kunne tenkt seg aa renovere denne.Om dette er paa vei opp, og at eiger ikke har mere penger, det vet ikke . Eller kanskje reist i fra det, av en eller annen grunn ? Men synes jeg ser mere og mere av dette, noe som er trist. Her er det jo et skikkelig tak ogsaa, saa der ser ut for at det er noen som viste/ vet hva dei gjorde.Fine blomster finner jeg ogsaa paa mine vandringer her I “bygda” I dag paa min runde saa var det flere som ville skysse meg hjem, aa gaa er ikke noe en gjoer, uten en veldig god grunn…………….. scooteren har stoppa smileyDesse blomstene var aa finne pa en kuktass……….. eller heter det kaktus, jajaj samma kan det vaere, blomstene var fine dei.Her blir ikke noe kastet, som kanskje kan brukes igjen, egentlig en fin filosofi, og dette gjelder det meste i Thailand, unntatt plast da og avfalls embalasje, det flyter over alt. Jeg proever aa forklare mine naermeste om hvor skadelig dette er for naturen……….. her har jeg en lang vei aa gaa, noen av barna skjoenner det litt, men det er vel kun nar jeg ser paa. Saan som dette er det alt for mye av, er vel som i Norge for 50 aar siden, heiv bosset saa at vi ikke saag det, eller brant det. Saa mange saker her ligger etter med mange aar, og det er synd. Det som ble kastet paa denne maaten i Norge, var jo skjelden plast produkter, tipper helst ting som var nedbrytbart, plasten hadde ikke gjort sitt inntog da.Speil er viktig, og dess flere dess bedre ser det ut for, men aa bruke dei i vanlig trafikk ved forbikjoering, det er ikke alltid saa viktig. Dette er foerste gang jeg har vaert paa foto hold med en saann utspjaaka bil. Har faktisk sett dei som har to til tre ganger saa mange speil, men ikke hatt muligheten med aa fotografere dette.Og lys maa vi ha masse av, lure paa hvor mange som lyser, for utspjaaking av bilene, det er inn saa det holder.

Til og med kyrne her har mye av noe, og det er oerer, lurer paa om dei er til aa vifte med, eller for aa hoere bedre.

Det var dagens, saa da haaper jeg at jeg faar tak i en lade sak til fotosaken snart.