Hei mine venner, da er det blitt 24. desember her, og det er det blitt hos dere ogsaa.

Her er det som og skikkelig varmt, og jeg sitter inne og tar meg tid til aa skrive litt, foer det blir lunsj, som blir risgroet. Vi alle har tatt med saanne saker fra Norge.

Middagen I dag tror jeg blir and, og i morgen helstekt gris ( ikke meg ).Her er det en liten, og veldig flott fuggel, som jeg beklagelig vis ikke kom naermere. Dette maatte jeg ta med meg oppover fra konas hjem ( ja for det er hennes, da jeg ikke faar eige land ) Oppi denne baljen saa er det levende frosk, som skulle leveres til konas familie, som var paa veien nordover til mine venner. Vi maatte vanne di noen ganger smiley

Her er det et typisk landsens hus i Thailand, som har plass under til dyr og redskap. Dette er i familien til kona sitt omraade, og det var ikke faa familie medlemmer som maatte hilses paa.Det er sikkert mange fordeler med denne bygge metoden, ikke kommer dyrene opp til deg, og det er sikkert mere kjoelig der dei sover og oppholder seg.Dette er hobbyen til en tysker, som er gift med en kusine. Den planten paa det oeverste bildet har han blitt bydd 18 000 Bath for, det er ca. 4500.- NOK. Og 18 000 Bath er nesten to mnd. loenninger for en thai.Uhell skjer ogsaa her, men sett mye mindre av dette naaa en foer, saa noe har skjedd paa den fronten. Ikke fikk jeg tatt noen noen gode bilder heller, da det var politi der, og da er jeg forsiktig.Dette er jo en tankbil, med henger som har gjort et stunt.Her skal jeg og husverten ut paa omvisning paa all eiendom og se paa gummi plantasjer, og sukker plantasjer. Det er sviger far til husverten som kjoerer, vi sitter trygt og godt paa planet smileyDet er saann det blir tappa gummi fra treet, oppi saanne beholdere, og det er ikke reint faa saanne traer i deres eie. Dere kan se her, taer saa langt en kan se. Saa det blir mange kile med gummi paa et aar.Det er mange kvadrat med gummi plantasjer, helt enormt.

Da blir det JUL her, og jeg oensker dere ALLE en riktig saa God Jul.