Da proever jeg igjen, alt jeg skrev og laget til i gaar, det spiste han der internett opp, braatt naar jeg skulle lagre, da ville Mr. Dell og Herr Internett ikke snakke sammen, og vips sa var alt borte. Begynner med litt kjoeretoy, og gaar over til mere og mere fest, med forberedelser.Denne gamle Toyotaen var virkelig velholdt, og det er jo en modell som ikke jeg kan huske, men tipper noen av dere vet det.Og here er det en taxi, som jeg ikke tror egner seg for Langevag en vinters dag, litt vel luftig med helt topp her I varmen.Og her er trehjuls parken til jubilanten, dette er noen Kinesiske trehjuls saker, ikke noe jeg ville kjoept for aa ha I Norge, ikke verdens beste kjoere egenskaper, men dei har sin sjarm.Her er vi paa tur med to av syklene, jeg maatte kjoere den roede, da den hadde benplass til meg, som stor og feit .Vi var paa leit etter ev venn av jubilanten, som vi ikke fant. Saa neste dag fikk vi vite at vi har kjoert rundt hele hans gummi plantasje, som er diger. Og vi fant ikke mannen, men han fant oss neste dag smileyOg da er vi paa vei hjem til der vi bor, etter en laaaang tur med disse syklene.Jubilanten og kona hans di har et staseligt hus, stort og velutstyrt, saa dette blir nok en fin plass og bo, naar han gir seg i arbeidelivet.
Naar vi var en tur I byen, saa var vi innom en restaurant som hadde mye gammelt, og saert. Denne Philips radioen er heller ikke helt ny.Og kona til jubilanten fant ei flaske vin, som hadde passet for en aften smileyJuletre foten er heller ikke noe aa si paa, her har den riktignok minket med 2. fat, og et fat er 30. liter, og naar dette skrives saa har juletrefoten forsvunnet .Her begynner leiken med aa fange hovedretten til den store festen, det er mye lyd i en saann gris, og mere ble det etter hvert.Her er kampen godt i gang, to menn og en gris, grisen ga seg ikke saa lett, foer dei fikk surra den fast, og tok livet av den med slegge ? Ikke helt etter Norsk standard, men her er vi paa landet, og i tillegg i et annet land.Her koker dei vann for aa skolde grisen, foer den demonteres og klargjoeres for grillen. Grisen ligger paa benken til hoegre, og er tom for en livsnoedvendig veske, som heter blod.Her er slaktelaget, med svigerfar til jubilanten i bakgrunnen, slaktelaget drikker blankt Thai whiskey, og ble deretter etter som jobben skred frem. Svigerfaren holdt seg paa matta.Her er svinet kommet paa grillen, og det er ikke samme grill type som vi bruker i Norge, men grisen ble bra den uansett grill type, riktignok var den noe vel feit, men det kom vist av at den ikke mosjonerte saa mye.Her har dei begynt aa klargjoere for etegilde, som ogsaa ble litt drikke gilde. Thaiene staar ikke tilbake for oss naa det gjelder aa boette nedpaa. Det var som sakt 10. stk a 30 liter oelfat, en kasse med Thai Cognac og en kasse med Thai Whiskey, det var ikke mye igjen neste dag, annet en soeppel og rot. Men det er jo saann en fest skal vaere, morro var det saa det holdt.
Og musikk og danse damer maa til, saa her er dei i sving med aa rigge til. Mens noen av osss sitter I skyggen og nyter en kald en. Dette er jubilanten, og venner av han, som selvsagt var like trivelige som oss.Her er festen i gang, lite musikk enn saa lenge, og det samme med drikkingen, men alt tok seg opp etter hvert som tiden gikk, helt til vi alle gikk………….. til sengs, en gang etter midnatt.Her er noen av di lokale vennene, og sikkert naboer og slekt, for jeg kjente ikke saa mange, men etter som kvelden skred frem, saa kjente jeg sikkert flere.Og snipp snapp snute, saa var den store festen ute, og neste dag ventet den stor stygge edruen, han var ikke snill, men jeg fikk da godsnakka med han ut over dagen.

I dag har det tatt 3. stk. hele timer aa lage dette innlegget, ikke bare pga at jeg er daarlig aaa skrive, men et nett som har veldig god tid.smiley