Her skjer det en del, som jeg selvsakt ikke skulle tatt del i, men slekt og familie, da stiller det seg annerledes.

Forrige natt da var det en nabo som kasta stein over gjerdet, og skjelte ut min svoger, og det samme mot sin kone. Stoy og spetakkel til langt paa natt, foer det ble ryddet opp i dette. Det er i fylla Thaiene ogsaa faer styrke og mot smiley

Og I gaar ettermiddag hadde jeg jekka opp ei uskyldig pils, faktisk den foerste………..siden dagen foersmiley Som sakt jeg var klaer for en pils, da kommer kona i ei helsikes fart, soennen til bror til svoger min sin bror, eller til soestera, eller var det tanta ? Uansett saa var gutten paa sykehus, etter aa ha blitt paakjoert bakfra, naar han selv ( paa motorsykkel ) var near ved aa stoppe. Da ble det soestera til svogeren, som er sykepleier og mora til gutten ( tror det var det for slekt etc, det henger jeg ikke med paa ). Vartfall dei to, og kona og meg I bilen i 45 minutter til sykehuset, der ventet jeg i et par timer, foer jeg maatte kjoere til Politistasjonen for aa gjoere dei noedvendige skade opplysningene, ny time I bilen. Saa tilbake til sykehuset for aa bytte ut sykepleieren med mora, altsaa mora skulle hjem, sammen med oss. Var hjemme litt foer midnatt.

I dag paa returen fra byen ( maatte selvsakt ordne noe der I dag ogsaa ?) Da tar vi med gutten og sykepleieren med hjem….. I vanlig bil. I gaar ble jeg forklart at begge laarene var knekket, og begge ( vet ikke hva det heter, men det en sitter paa var knekket paa begge sider ? ) Og i dag gikk han, og satt i vanlig bil, riktignok hadde gutten vondt og gikk daarlig, men du verden saa flinke dei er her paa sykehusene, siden han var SAA frisk I dag.

Men dei klaga paa EXLAY maskinen paa sykehuset, paa vei hjem i dag, den var vist ikke ny.

Her blir vi alle utlendingene sammen med koner og slekt velsignet, og da er det “good luck” den hvite traden skal vaere for.

Og saa var det alle som var paa festen, og vel saa det som skulle knyte en tynn og kort ulltraad rund haandleddet paa oss alle, og som dere ser paa bildet ble det noen trader. Dei maatte vaere paa I 3. hele doegn, for aa virke.

Saa tilbake til Nytt Aars ettermiddag, her er vi I di tunge forberedelsene med aa sjekke om oelet holder maal, kan jo ikke servere skjemmet eller lunkent oel. En har allerede hatten klaer smiley

Her er kona, og di andre Thaiene i et tog, for aa samle inn mere penger til enda et tempel, lurer paa hvor mange tempel dei trenger ?

Her baere dei paa penge tre, det er vel ogsaa en slags “good luck” Som jeg har tolket det via kona, saa er det mye “good luck” I dette landet. Det er ekte penger dere ser, og noen nyter heller en pils.

Da er turen startet sammen med flere venner, Rayong og Kho Samet er maalet, og dette er jo rett etter nyttaarfeiringen, og her den foerste av flere ulykker vi var vitne til.Noen hadde bremset mere an andre ?Her er det kanskje en av “idiotene” paa motorsykkel som passerte oss, I veldig frisk fart, paa fortauskanten. Tror det vaer naermere 600 personer som ble drept i trafikken denne helgen, men naar en ser paa kjoere moenster etc. da er det kanskje ikke saa mange som forventet.

Paa vei soerover var vi klar over at helt frem rekker vi ikke, saa jubilanten hadde en venn som bodde saann ca. halvegs paa veien soerover.Der skulle vi spise middag hos Bjoern. , men vi overnattet paa et Resort I naerheten, og dette var et bra sted, ikke 5. stjernes men det er jo ikke jeg heller. Bildet er fra baksiden, men fremsiden av kona smiley

Foer vi kom saa lang, saa kjente jeg igjen et navn paa et veiskilt, dei som foelger med paa Radracing vet hva / hvor dette er, det er Thailands stoerste og nyeste Racing bane.

Her har Bjoern hentet oss alle, og vi FIKK faerikaal I hans hjem, du verden saa godt dette smakte. Det var laga mat til mange, jeg aat saa mye at jeg maatte tvinge en nedpaa en pils smiley