Gutten som ble skadet, han satt her hos oss i dagmorges for aa logge seg paa internett, dere vet utlendingen han har saant. Men han gikk hit selv, riktignok med stav og ryggsekk, vet ikke om det siste hjalp ?

Men friskere er han en naar jeg har hatt mine stunt paa motorsykkel, saa atter en gang, for noen leger og sykehus dei har 🙂

Men naa er vi virkelig paa vei soerover fra Bjoern, som laget mat til oss, her er vi paa vei nedover, etter en fjellovergang, faktisk mye hoegere og lenge tur en jeg hadde trodd. Men heldigvis ikke snoe, heller paa den andre siden av skalaen, var vel en 30 pluss………… paa utsiden av bilen, noe svalere inni.

Og naa vil alle hjem etter nyttaars feiring hjemme, som tydligvis er lengre nord i landet. I nord er det mest bonde arbeid, I form av ris, sukker og gummi, I soer er det industri, og loenningene er sikkert mere fristende.

Det var saa mye bil, og koe at vi brukte nok dobbel saa lang tid som vi hadde planlagt, jeg og min GPS……… det er en innretning i bilen, ikke kona altsaa. Men endelig paa kvelden saa fant vi hotellet vi hadde planer om aa bo paa.

Bildene fra terassen er tatt dagen derpaa. da det var moerkt naar vi ankom, hotellet og beliggenheten var mye bedre paa min data maskin…….. rart dette hvor fint en kan faa til saker med data. Som dere ser i det fjerne, saa er det noe som ligner et raffeneri ?

Naar vi skulle reise videre neste dag, da begynte jeg aa skjoenne litt mere av min GPS… fortsatt ikke kona. Da fant jeg faktisk kaien der vi skulle reise fra, til Kho Samet. Her ser dere at vi kjoerer paa hovedveien til kaien, som er en saakalt ” Higway ” mitt inne i et raffeneri eller noe saant, tviler paa av hovedveien nordover Mongstad, kunne gaa gjennom raffeneriet ?

Jeg synes dette er galskap, men naa er jeg verken brannmester eller inginioer, om noe av dette skulle hjelpe?

Saa endelig er vi ved piren, etter mye diskusjoner mellom meg, GPSen og di andre, dette ble en dryg tur for oss alle fra 60 aars laget og hit, ikke lett aa kjoere tre biler sammen, der alle har forskjellige GPSer, og meninger. Men vi vant alle smiley

Her vi paa baaten, av den saktegaaende typen, men hvem har daarlig tid naa en er paa ferie, dei tok til og med slep, det var vel for aa spare noen kroner, og det er jo greit.

Og som bildet sier, saa er vi her paa Kho Samet, sist minn kompis var her saa var det kun en bil, og nesten ikke veier, naa var det i meste laget av alt.

Og her nyter vi dagens middag, og faktisk saa sneik det seg inn et par pils, og noen Gin-Tonic, er ikke til aa stole paa disse servitoerene smiley

Og her nyter vi kvelden, men en liten ( ikke pils ) kveldsbris……….. som vi fikk naa vi spiste middag. Vet ikke naa neste innlegg kommer, da det er ny forflytning paa fredag, da er det Bangkok, en festelig liten by aa kjoere bil i, men venstre kjoering i tillegg smiley