Hei igjen mine venner. Her gaar det stort sett med det vanlige, alltid noe som maa ordnes her eller der, kjoerer paa slekt, og venner av slekt. Hva skulle dei gjort uten Nordmannens bil smiley

Men tilbake til der jeg var, paa Kho Samet, der hadde vi noen fredelige dager, rommet var lite og greit, prisen….den sto kanskje ikke i forhold, men saa er det i Norge ogsaa, turistene har jo litt mere aa rutte med.

Her er vi paa vei til middag, dag to, jeg og kona ble egentlig bare en hel dag der, for vi skulle jo videre hjem til konas familie.

Paa veien til spisestedet saa ser noen pluttselig…. jeg har jo en PUB her, det viste jeg faktisk ikke om smiley Vi tok en GT der, og etter den var inntatt saa gikk vi heldigvis videre, for den pubben var ikke etter min standard, saa at navnet skjemmer ingen, det ble feil her.

Her fant vi oss middag, ikke alt stemte etter hva jeg bestilte, men maten var jo god, saa da var det ikke saa noye. Mine venner sitter helt i andre enden, litt vanskelig aa se, men jeg vet at dei er der smiley

Her er bilde fra min sitteplass, der vi satt om kveldene, ikke rare strandbildet, men saann ble det, bilde ble tatt tidlig paa hjemreise dagen. Som dere ser saa er ikke solstolene kommet paa plass enda.

Dette er en blomst/froe fra en palme som jeg skulle ta bilde av naar den hang paa palmen, men neida, den datt selvsakt ned rett foer jeg tok bildet. Den er nok en 12 -15 centimeter I diameter, og var vakker naa den hang paa palmen.

Her proever jeg aa ta bilde av et Ekorn, noe stoerre en den Norske varianten, den spiser froe paa kokos palmene, hver sin smak, jeg liker da kokosnoettene bedre smiley Ekornet er ca. mitt paa bildet, har ikke med apparat med nok tele-soom.

Saa er vi paa baaten inn til fastlandet, og som dere ser, alt skal med. Dei kan vaere glad for at det er lite vind, for alle kannene var tomme. Om dei ble brukt til aa frakte drivstoff i eller til hva, det vet jeg ikke, men tipper drivstoff.

Kan dette vaere en grunn for at det er lite fisk igjen i havet her, saa inn I H…te med baater, har ikke sett paa makan, og alle skal tjene penger paa dette. Baaten koster, mannskap koster og drivstoff og redskap, saa da maa dei vel ta opp noe fisk / sjoe mat for aa overleve.

Og her gaa det vel ogsaa noe drivstoff, er det virkelig saa mange turister at det er behov for alle ? Noen maa da slite med dette ogsaa, faar aa faa hjulene til aa gaa rundt, og alle baatene har bensinmotorer fra 2 x 175 HK…og oppover. Fikk ikke med alle baatene paa bildene, det er mye mere fiske og speedbaater en bildene tilsier.

Maa bare ta med bilde av dette dyret/innsektet som landa paa mitt hode, forest saa var jeg noe skeptisk, foer noen sa at denne var ufarlig, stor en ogsaa og noe var skarpt paa dyret, for det merka jeg fort, var det kloer eller tenner ? Er det en form for pinne dyr ?

PS: Den grønningen ser ut som en kneler/praying mantis hvis den har sånn “trekantet” form på hodet, ser ut som en alien…Sier Therese, som vet mye mere en meg om dette landet.