Da er
avreisen fra Bangkok et faktum, neste stop er Chumphon, om jeg kommer dit. Naa vet jeg at jeg gjorde det, men alt regnet,
og hva som var aapent av veier, det viste jeg ikke da. Noe kjoeretoy i dag ogsaa, foerste bilde er hentet fra Internett, som viser hva som skjer til tider her i landet, det er ikke fullt foer det gaa galt.

Dette er egentlig en gammel engelsk sykkel, som blir produsert i India fortsatt, og der ser ikke ut for at den er saa mye endret fra 50 tallet. Helt grei sykkel, men vet ikke om jeg ville kjoept en for aa reise paa langtur.

Saa maatte vi selvsakt ta en TukTuk av gamle sorten, men i nyere versjon, 4 takts motor som gaar paa gass, inntresante kjoeretoy, som ogsaa overrasket meg, at di ikke veltet med to store Normenn i baksetet, for han kjoerte paa laant tid, det virka vartfall saann.

Saa en liten Honda, som er kopi av di stor modell som gikk mange av i Norge tidligere, fin liten sak som jeg kunne tenkt meg.

Saa er det denne Honda saken da, om den bare er stylet, eller var en ekte bane bil det vet jeg ikke, menat den har lov a ferdes paa veien synes jeg var rart, nesten ikke fjaering eller bakkeklaring, men tok det igjen paa stoey.

Elektiske anlegg slutter aldrig aa forunder meg, hvem vet hva som gaar til hvem. Jeg har sikkert ikke skjoent systemet, for det har dei sikkert, men jeg ser ikke noe fra bakke nivaa.

Naar dette bildet blir tatt, da jeg forbi HuaHin, om jeg ikke husker feil. Ut fra hva jeg har lest paa nettet saa var det minst skader i dette omraadet, men jeg synes det var nokTenker paa alle som hadde lite fra foer, naa har dei kanskje ingen ting, og i verste fall mista familie medlemmer. Naa sier ikke bildene saa mye, jeg kunne ikke stoppe for aa ta bilder, da det bare var et noedspor aa kjoere i. Og Politi og forsvar passet paa, imponert over hvor fort dei har faatt trafikken til aa rulle igjen.
Ut fra bildene, og det jeg saag, saa har det vaert enorme vannmasser som har tatt med seg jord, traer og alt annet som var loest.
Mye var nok rydda vekk naa jeg kom, men det var nok jord etc. rundt om, saa jeg ble litt skremt over hvordan naturen herjer her. Ikke er det saa mye fast fjell heller, det virker saann for meg.
Er ikke saa mye jeg kan si her, blir litt maalloes naar en ser naturens herjinger. Saag ut for at dette bygget hadde faat sin dose med gjoerme.
Fikk ikke med meg bilde som viste alle som sto med daarlige spader, for aa grave frem sine saker.
Veiene er jo heller ikke bygget paa fjell, men loesmasse i form av jord, og noe grus, saa det er ikke rart at alt vaskes vekk naa det kommer enorme vann mengder.
Jeg passerte vel bare to steder med noedbroer, men litt omkjoering var det andre plasser, der veien var vaska vekk.
Om broen i horisonten er for jernbane eller ikke, det vet jeg ikke, men den sto vartfall. Her gjoer dei noe i elveleiet , henter eller leverer masse ?
Det er store masser som er vasket vekk, og hvor er saa dei hen. Noen bor nok lengre nedover langs elven, saa dei har det sikkert ikke bedre en det jeg har sett.
Her er hele en ene tofelts veien vekke, og hva gjoer en da, fyller paa med ny loesmasse og haaper at det virker til neste gang.