Fortsatt er jeg langt fra store bosettninger, dette er ute i buchen, og dette liker jeg. Mya av veiene over her jeg har kjoert, er ypperlige motorsykkel veier.

Denne gangen blir det ikke saa mye tekst, mest bilder fra turen. Og for dere som synes bildene er vel smaa, saa er det leverandoeren av min hjemmeside sin feil, og dei beklager dette og jobber med en ny layout. Haaper den kommer om ikke alt for lenge saa at dere kan forstoerre bildeneom dere oensker det.

Jungel ja, saann var mesteparten av turen, fra Chumphon, til Karon. En tur jeg gjerne tar igjen. Saann er det hele veien, tett jungel helt innpaa veien, og for meg som kommer fra vestlandet, saa er dette fasinerende. Og innimellom saa dukker det opp smaa bosteds plasser, hva dei lever av…maa vel vaere noe dei hoester av naturen, noe som ikke vises fra veien. Her var jeg igjen for sein med kamera, den foerste semitraileren har nettopp kjoert forbi den som ligger som nummer to, ikke jeg engang ville vurdert en forbikjoering her, med bil.Her der noen traer som ser ut som palmer, men ikke kokos palmer, hva dei brukes til er ukjent for meg, det var store plantasjer med dette i et av omraadene jeg kjoerte.Her er det et naerbilde av traerne, som ser ut som palmer, kan det vaere en form for olje dei henter ut av dei friske bladene som er nede paa stammen. Therese som leser dette hun vet kanskje hva det er ? Synd at det ikke kommer frem av bildene hvor kupert det er, og vakkert, her er det ganske bratt nedover, saa en nedgiring og litt brems maa til. Og som sakt tidligere, her skulle en vel egentlig kjoert paa to hjul, med motor vel og merke. Saa er det sikkert noen smarte lesrere her, som vet hva dei to gule strekene i mitten av veien betyr, men ikke alle her vet det. Her det mange som ikke har skjoent dette, og maa forbi, og stopper kanskje etter noen hundre meter, hvor er gevinsten? Som en ser i horisonten saa er det faktisk hoeyde paa mange av fjellene / aasene her, faktisk mye mere en jeg trodde, men naa vet jeg. Siden jeg har styrt med saann heisekran greier hele livet, saa er det kanskje naturlig at en ser paa saant ogsaa. Her har jeg tatt bilde av en lastebil kran, der bilen er i frisk fart, og heisviren som en boer vaere redd for, den er boyd og ligger daarlig til, ikke mye tanke paa at dette skal loeftes med. Blokken beveger seg med viren over skarpe hjoerner. Her har jeg klart aa ta et bilde som viser hvor fin motorsykkel vei dette er, selvsakt kan en ikke kjoere som paa bane, det er jord, grus og dyr i veien, og kanskje biler paa feil side. Men for en rolig og fin motorsykkel tur dette kunne blitt. Da er jeg kommet til Khao Lak omraadet, og det som jeg skulle vise med dette bilde er havet, ikke lette aa se men det er der. Dette var den plassen i Thailand som var hardest rammet ved Tsunamien i 2004. Legger ved link om omraadet, og Tsunamien. https://en.wikipedia.org/wiki/Khao_Lak