Da er det bare et par bilder igjen, som ikke er fra Karon, og Karon sine naeromraader. Som nevnt tidligere, dette har vaert en flott tur, mye natur og see paa, og selvsakt mye nytt for meg. Blir litt kjedelig aa kjoere hovedveien hver gang.Foerste bildet er en PickUp som man kan si er liten, har sett flere av denne typen i Thailand. Tror ikke det er all verdens plass der, for en stor og overvektig mann som meg, ville nok blitt slitsomt paa langtur smiley Dette er den siste stor bebyggelse foer jeg kjoerer over broa til Phuket, saa da er det ikke lenge igjen foer jeg er hjemme, om en kan kalle det det. Det er vartfall der jeg bor naar jeg er i Karon.Saa er jeg i Karon, og har tatt meg en tur ut for aa spise, kjente att det var regn i lufta, og rett etter jeg ankom spisestedet, saa var luften full av regn. Og etterhver ble ogsaa vei og terreng fullt av vann, er ikke smaatteri som kommer ned, heldig via ikke saa ofte med saanne skurer paa denne tiden, men dei siste mnd. har det vaert mye mere en normalt. Mot normalt, var det ikke Leif Juster som sang det, det hadde passet her denne kvelden. Saa mye vann har jeg ikke sett her foer, men saa var det dette, hva som er normalt, verden er vel i endring, og noen ganger blir det saann. Jeg hadde heldigvis scooteren paa land, altsaa paa en toerr plass, og etter noen timer saa var det toert, her er et blide som viser hvordan det er naa det er toert. Tror ikke alle scoooterene hadde godt av aa staa i vann. Her er bilde av en Peugeot som jeg ikke har sett foer, var litt stilig og toeff denne, enda jeg ikke liker franske biler, bare franske viner……. som Cognac. Og den vinen er dertil bra. Saan bor jeg naar jeg er i Karon, dette huset i mitten er mitt hjem, og mellom dette og det borterste huset er det parkere bilen naar jeg er i Norge. Trekket som jeg har dekke bilen med, det hadde tatt slutt saa nytt er bestilt og kommer i morgen………… hver dag i en uke. Og Aircondition har jeg faatt flyttet lengre opp paa veggen, saa jeg foer bilen mere under tak, saa faar jeg bare haape at det gaar bedre da.Naa er dei endelig i gang med aa bygge nye vei i Chalaong, paa linjen fra Rawai til Phuket, er ikke mere en et par kilometer, men dette vil sikkert gjoere underverker naa det er ferdig.En snodig gravemaskin / kran dette, lager kanskje rom for spant og betong, ikke hver dag jeg ser saant. Det kommer ikke frem paa bildet, men rett bak skiltet er grabben, den er i bunn av den store dingsen, ja jeg vet jo ikke hva det heter smiley Noe stroem blir det i dag ogsaa, og mye neste gang, men forest et hotel ? som ikke er i daglig drift, er vel konkurs, ikke alle som lykkes med sine saker her heller. Noe kommer, noe rives og nytt bygges, det kommer vel kanskje noen optimister med penger en dag, og proever igjen. Og dette er vel foerste gang jeg har sett at dei har fjerna alt, som har med stroem til dette stengte hotellet. Kanskje det er normalt, men jeg har ikke sette det foer.