Da er jeg jo her, som jeg trives saa godt. Hvorfor jeg trives det skjoenner jeg ikke da dette er en av di dyreste plassene i Thailand, og hus eier er kjip, og veldig lite service innstilt, unntatt naar det dreier seg om penger inn. Har allerede spurt andre hus haier om dei har noe, saa kanskje det blir floetting I loepet av aaret.

Jeg vil hoegtrykkevaske paa fremsiden og baksiden av huset…….NEI det gaar ikke, for da gaa det for mye vann, jeg kan da for H..te betale for vannet, saa at det blir litt penere her. Har kjoept hoegtrykks vasker, og brukt den litt, foer jeg fikk kjeft.

Det samme med Airconditon paa det ene soverommet, jeg har klaget mange ganger paa at fjernkontrollen ikke virker…………… da blir det standard svar…commin look latel…………. og naa er jeg lei, saa jeg har bestilt ny, og betaler selv. Tar vare paa den gamle ( kona har ordnet det ) og fjerner den nye naar jeg evt. flytter Saa noe fikk jeg vasket foer jeg fikk vasket paa fremsiden foer det ble stopp, og det er det lille hjoernet nede mitt paa bildet. Min Danske nabo har vasket resten, saa den delen er grei.Paa baksiden av huset var det heller ikke vakker, der gaar alt overloepsvann, og lukten er dertil flott. Ahhha tenkte jeg, dette ser ikke gamla ( som er huseiger og yngre som meg) Men det stemte ikke. Saa langt kom jeg foer trollet kom aa stoppa meg, det har vaert alt for mange episoder der huseier har jobba mot meg, og jeg maa betale alt selv. Greit at vi leier, og huset er ikke nytt, men da faar da vaere maate paa hvordan det er. Her jobber jeg gratis for at husene skal ta seg bedre ut, og da er det ogsaa feil.Men da bytter jeg til et lystigere tema, som er stoem, naa er det blitt flere farger i stolpene, om det er da lettere aa finne ut hvem som gaar til hvem det vet jeg ikke. Kanskje vanskelig aa se paa bildet, men det er farge merking paa mange kabler.Saa maa jeg til Patong og Big-C inni mellom, for aa handle det mest noedvendige……. det er ikke oel eller sprit, men broed og sanne saker. Og det forkommer at andre ogsaa kjoerer scooter dit, saa denne dagen var den noe til der. I Karon har dei tydligvis bygd om en del av stromnettet, saa naa haaper jeg det er mere stabilt, dette var sikkert starten og klargjoering for den store jobben, som kom et par dager senere. Noe av utstyret dei bruker er jo topp, mens annet er av en heller tvilsom kvalitet, her bruker dei faktisk klatre sele, og det er foerste gang jeg har sett, og en bra lift. Her henger det et par karer, og dei er sikret, og det var jo kjekt aa se, for det har vel kanskje vaert nok ulykker her ? Saan transport som dette er ikke vanlig hjemme, kanskje ikke godkjent heller, men her gaar det greit. Tipper tilhenger med vann scooter er minst dobbel saa tung som motorsykkelen, og likevel gaar det bra, jeg vi jo anta at bremsene paa scooteren er etter sette dagelig. Hjemme er det krav til alt, blandt annet bensinkanner, her er det vist fritt frem ? Men gode kanner etc. det koster jo mye penger, saa da tager hva man haver…vet ikke hvor lenge denne vannflasken kan motstaa bensin, men det er vel ikke ubegrensa med dager ?

Vist det er mere skrive feil idag en vanlig, saa er grunnen enkel, lunsj med Gunnar og den inneholdt ikke mest mat…. saa naa er det kaffi og vann, samt en time paa koyen smiley