Hei mine venner, ja for dere er vel det, eller har jeg tatt feil smiley Naa er det en stund siden jeg har lagt ut noe , ikke saa mye bilder paa bok, men litt. Og dagene har gaatt med vedlikehold av diverse, saa som kjeften (tannlege ) Naa er jeg ferdig der, og er klar foe foerste dykker tur I morgen, er jo 2. aar siden sist, saa da trenger jeg nok noe tid, med oppfrisking. Og venner fra Norge er jo her, saa da blir det noe tid sammen med dei, noen som gjoer dagen triveligere. Ikke det at jeg kjeder meg, men er jo godt aa snakke noe Norsk innimellom.

Naa kommer bilder med tekst etter som dei ligger I bunken, eller paa EDB maskinen heter det vel, og dei har stablet seg selv. Foerste bildet skal illustrere hvor varm betongen er, dere ser litt vaatt, og resten toert, det etter aa har regnet godt i en halv time, saa det damper fort vekk. Og moekkete er det ogsaa utenfor hos meg, da jeg stadig foer kjeft av husverten for aa sloese med vann,naar jeg vil vaske, men det skal jeg vist bare BÆSJE i sier kona, for jeg betaler for vannet. Det er jo normalt at husverten passer paa at alt virker, eller ordner opp naar noe blir paa peika, som virker daarlig etc. Denne kranen kjoepte jeg for egne penger,ikke dyrt men prinsipp at saant skal husverten ordne, men neida, saa naa har jeg byttet den selv, da den gamla var saa rusta innvendig at det knapt kom vann. Her er en av grunnene til at jeg ferdes med egen bil, og scooter. Dette ser vi for ofte, om det er sjaafoer feil vet jeg ikke. Dette er en veldig skarp sving, og da er det vel overmot, eller mangel paa kunskaper, eller mangel paa bremser som har skylden ? Og politiet bare smilte naar jeg stoppet og tok bilde, og om det har vaert passasjere I bussen, det tror jeg ikke for dette uhellet var ikke gammelt naa jeg kom, og vist det ikke har vaert passasjerer, saa er jo det ei lykke i seg selv. Dei to siste bildene ble tatt naar jeg var paa vei hjem igjen, da er det ankommet en mobilkran som skal rette opp bussen, og wire stroppene som var lagt rundt bussen , dei ville jeg ikke loeftet en palle med ved med en gang. Saa sikkerheten var nok i hoysetet her ogsaa. Saa skrev vel jeg tidligere om at mye av hoved stroem nettet i Karon ble byttet ut, samt kom det nye stolper og trafoer. Mengden paa arbeidere og maskiner var formidabel. Og det aa finne ut av alt dette, det fatter jeg ikke og kommer nok aldrig til aa gjoere det heller. Det skrues og planlegges, og alt gaar fort, ser nesten ut for at det var en plan over alle oppgavene. Heler hovedgata er full av kraner, lastebiler og folk, og selvsagt turister som tusler under hengende last. Og ikke en gang for 20-30 aar siden hadde jeg loeftet denne betong stolpen paa denne maaten, med en ussel stropp, av heller tvilsom kvalitet. Men det gikk bra dette ogsaa. Ikke vet jeg hvor mye denne stolpen veier, men tipper rundt 3. tonn, og da sier det seg selv at dette ikke er mere saann (sikkerhetsmargarin smiley) en det maatte vaere paa denne stroppen, og skjevt henger det ogsaa. Ja det ble mye styr utenfor resturanten jeg satt paa, det var jo en form for underholdning for en som har balt med loeft et helt liv………….altsaa kraner etc. for ellers saa har jeg ikke loefta mye.

Da blir det ikke mere I dag, maa jo spare litt paa bildene. Kanskje det kommer noen flere i loepet av helgen. Blir ikke aa ta med kamera paa foerste dykker turen, saa da ser vi vel mye stor og fin fisk 🙂