Da faar jeg prove litt til, har jo fortsatt bilder, men blir ikke samme variasjonen som foer. Bor, spiser og lever paa samme lille plass, og da blir det ikke saa mye. Joda, jeg spiser hjemme ogsaa, lager min egen mat I noen dager, saa maa jeg paa saann derre restaurant, dei er jo som oftest flinkere en meg aa lage mat, eller neste alltid smiley I dag er det motorsykler, musikk og sommer og sol, det er faktisk ikke alltid det er sol, var flere timer uten i dag, men ble ikke frostig for det ( 32 varme )

Naa er det blitt veldig populaert med aa leie, og kanskje eie store motorsykler. Hva folk skal med det her, vet ikke jeg. Det er glatt asfalt, saa glatt at scooteren min slapp paa bakhjulet i gaar, paa toerre veien, og det gikk ikke fort heller.Saa maa en jo ta med di obligatoriske bildene, strand og det livet dette drar med seg, solbrent og toerst. Men i dag hjalp det ikke der vi var, det er Budda dag, og ingen alkohol der, og greit var det for meg, for jeg foeler jeg har faatt nok, det sier vartfall kroppen smileyNoen Long Tail baater er mye finere en andre, her er til og med deler paa motoren lakket, og tradisjonen til Thailand, det betyr friske farger. Og saa maatte jeg besoeke Gunnar paa hotellet, eller i basseng omraadet med en tilhoerende bar, flott hotell og flott uteplass, mange basseng etc, og hyggelig betjening, naar jeg viste hvordan jeg skulle lure meg forbi resepsjonen uten Gunnar som foelge. Og saa maa vi jo ha noe mat attaat…………… det vanlige, ble alltid noen enkle retter her, det er jo lunsj, og da er nok med en pils, eller en GT. Saa dukka det opp uventet besoek, en liten luring satt seg paa parasoll stanga, ikke var den redd meg heller, og ikke vet jeg om jeg burde vaert redd den heller. Gunnar er jo musikk mann, og speler sammen med folk og fe….nei det siste er feil, bare med folk med samme inntresse. Flink er han ogsaa, synes jo eg da som ikke er musikalsk. Problemet her er at dei skrur opp lyden paa sitt innstrument , altsaa Thailands mannen. Dette fikk han kjeft for hos meg, saa etter noen kvelder her saa justerte Kevin lyden til Gunnar opp. Og her er det naerbilde av musikk gutta, Kevin til venstre for dei som ikke skjoenner det smiley Gunnar var litt vanskelig aa faa til aa spele i begynnelsen, men det ble lettere for hver da aa faa han opp paa senen. Her spiller Gunnar, og den Filippinske dama synger, og for en stemme hun har, naar hun synger Time to say good bay, den som Andrea Bocelli synger. https://www.youtube.com/watch?v=4L_yCwFD6Jo

Gunnar ogsaa synes dama sang kjempe bra, saa han ville helst hatt hun med til Norge, for aa synge sammen med han og hans venner.