Foerst vi jeg begynne med en oppsummering av ferien, ikke alt har gaat min vei, men likevel ser jeg lyst paa det smiley

1/ Nettbrett stjelt ved avreise Oslo, tusen takk til TYTTEBAER politiet paa Gardermoen som hjalp meg med det.

2/ Etter tyveriet, saa maate jeg jo inn paa PCen her I Karon aa bytte passord etc. men den var doed og ble kastet etter at hjertet var tatt ut. Klarte det ved bruk av telefonen ( I-Phone ) Og ny PC kjoept inn med Thai dasjbord / tastatur som har saa mange rare fungsjoner, at ofte maa jeg restarte da jeg har kommet borti feil knott smiley

3/ Thai telefonen ( Doro) er drit, stjeler penger uten aa kunne styre det, det er en form for data inne i den, som oppdaterer noe, som jeg ikke faar slaatt av, derfor flyger pengene ut av den. Kjopte nye Huaway telefon, som jeg ikke skjoenner helt enda.

4/ Aircondition paa soverommet, virker ikke og huseiger vil ikke spytte inn penger, maa kjoepe ny selv, saa vist jeg flytter saa skal den gamle paa plass igjen, selv om det koster noen kroner.

5/ Kameralinse for dykking gaat i vranglaas, maa til Norge og Nikon for service.

6/ Dasjbord paa scooteren er kaputt, nytt montert er kjoept inn og montert av Honda.

7/ Pigg/ Torne fra tre i hoegre hel, fjernet etter en uke…vondt lenge.

8/ Fikk en stokk paa samme fot, samme dag, mere vondt.

9/ Fikk samme type torne i hoegre hel, fikk fjernet 5. minutter etterpaa. Vondt kun i et par dager.

10/ Vasker bak huset, glir og et stort kutt i foten, tar mange dager foer jeg kan gaa normalt.

11/ Maa til legen da venstre fot hovner opp, betale her ogsaa, og medesinene hjelper og ok i dag.

12/ Kutt i handen i dag, ved snorkling, svir kun litt med salt I saaret.smiley

13/ Spiker i bakdekket paa scooteren, nytt bakdekk montert………det forriger dette var ikke gaatt mange km.

Saa naa kan det vel bare gaa oppover, for det er vel naar en er paa bunn, at det kun er rake veien oppover.

Aircondition ble byttet til et merke som virker, saa naa er det stas aa sove, naa en kun har 26 varmegrader paa soverommet, da er det kaldt og godt.

Den gamle enheten er av det billigste, og desidert daarligste merke som er aa oppdrive her I Thailand. Montoeren anbefalte Panasonic enda den ikke var dyrest.

Det er noen mindre fugler her som likner paa stare, det er jo mye penere og lager en kraftig plystre lyd, som egentlig er veldig kraftig. Og dei er lite redd for mennesker. Lys er flott, og staste opp biler etc. er jo helt normalt, men paa vindus viskerene, vil ikke det bli distraherende naar dei ma brukes. Men uansett hva som ikke har gaatt min vei denne turen, saa trives jeg her og vil egentlig ikke hjem. Men kona kaller saa da blir det vel hjemreise , blir jo godt aa komme hjem ogsaa, savner jo kona da. Men aa reise fra sanne strender, og sol og varme…. Saa maate jeg ta et kraftig oppgjoer med senga, det lukter mugg og om det er skadelig vet jeg ikke, men lukten var ubehagelig. Det var ingen lufting under madrassen, eller i sideveggene, men naa er det i orden saa lukten gir seg etterhvert. Vist det ikke er jeg som er saa gammel at jeg lukter mugg smiley Saa avslutter jeg i dag med et bilde fra en utsikts plass, har vaert paa tur med venner noen ganger her, og dette er et naturlig stopp. Og den eneste vindmoellen som jeg vet om her I omraadet, om den leverer noe stroem vet jeg heller ikke.