Siste dagene har det gaatt bra, kun en doerlaas som maatte byttes i dag, saa kanskje oppturen begynner saann forsiktig smiley Og naa sitter jeg her aa skriver, med 33,5 varme i stua, og Suzi Quatro paa mini spilleren. Ja foresten, det er det billigste jeg har her av moderne redskap, og den har virker hvert aar, saa det er ikke alltid dyrt er best smiley

Jeg sliter av og til med myggen her, og da lurer jeg paa hvor mye det hadde vaert igjen av meg om en uke, vist jeg hadde bodd her ? Og her er dei endelig ferdig med dette hotellet, tror dei var godt i gang sist jeg var her, og det er jo en god stund siden. Heisen er som en stor telefonkiosk, som reiser paa samme maten som Floybanen i Bergen. Den gaar I mellom blokkene. Dei gamle folkevogn bussene har nok vaer populaere her foer I tiden, men det er faa av dem som er renovert, dei blir mest brukt som gatekjoekken. Er det det dei passer best til i dag ? Hjemme der er duene (luftens rotter) ikke saa paagaaende etter mat, varfall ikke paa Stord. Denne virket nesten tam, og den var litt fin ogsaa, og en del mindre en di vi har hjemme. Her skal jeg ut paa dykker tur, foerste paa to aar, godt med noe oppfrisking. Jeg soekker ikke som en stein kan en si, bare saa vidt jeg kom ned med saa mye bly paa meg, at jeg var redd for aa ikke komme opp igjen smiley Dykk nr. to gikk bedre. Det er mye baater i Chalong havn, og denne gangen var det mange catamaraner I form av sneilebaater, og jeg tror dette kan vaere ypperlige baater aa feriere i her nede. Det er utrolig hvor mye folk som reiser ut fra Chalong hver dag paa sightseeing, snorkling, fisking eller dykking. Mye som burde vaert bedre organisert, det merker vartfall jeg som bare kjoeper en tur. Men firmaet jeg handler turen hos dei har struktur, men dei som organiserer baatene etc, dei sliter litt. Naar jeg er paa stranda sammen sammen med mine venner, da tar vi lunsjen paa denne resturanten, da ser vi nesten hele Kata stranden, jeg har ikke vaert saa flink aa vaere paa stranda denne gangen, og foeler jeg faar nok sol uansett. Dette har jeg ikke tro paa, flere som ikke lykkes helt som forventet, og hjelperen som bare vaser seg inn I snorene, at ikke han detter ned, men han kan vel sine saker. Men jeg har til gode aa se at noen ikke kommer ned, heller omvendt, men nasa dypt i sanden. Hvorfor kan dei reise rundt med sidevogns sykler i denne tilstanden, hjulene peker i hytt og gevaer, og hadde vi gjordt det samme hjemme, saa hadde det gaatt en viss plass. Denne lille gutten var sammen med sin Asiatiske familie, saa jeg synes gutten saag saa glad ut, saa jeg spurte far om et bilde, og far fikk sjekke bildet, saa jeg ikke blir tatt for noe. For saa gal er verden blitt, saa snart en synes barn ser snille og lykkelige ut, I en saan situasjon, og tar bilde, da er en stemplasmiley Siste bilde i dag er fra Patong, tatt fra baren der mine venner, traff sine venner, som ble mine venner, ja en venner seg til det ogsaa. Koselige folk fra Troendelag, som det ble noen trivelige kvelder sammen med. Jeg fikk ikke med meg alle bokstavene, da jeg ville ha cruise baaten med ogsaa.