I dag er bilen vasket, ryddet innvendig og hatt silicon paa alle pakninger, et sydd pledd er montert med tau utvendig paa bilen, og nytt vanntett trekk uten paa der. Og bilen er selvsakt satt paa stoetter, og C-Tek batterilader er koblet til.

Dykker utstyret og tilhoerende klaer henger til toerk, det ble bare 7. dykk denne gangen, men 2. av dei var helt konge, kommer bilder av det en gang….

Aa utfoere dette betyr snart hjemreise, og det sliter jeg med hver gang, denne gangen er det lettere da jeg skal hjem til kona, normalt reiser jeg i fra henne, det er trist naar det er den veien.

Jeg sluttet i Patong med siste innlegg, og begynner her I samme by. Det er ikke smaatteri til utsmykning paa gatelysene, dette er jo litt flott, hjemme har vi KUN lys, og det var det.Denne motorsykkel typen er blitt veldig populaer her I Thailand, og en av aarsakene er kanskje stoerrelsen, den passer jo til di fleste fra Asia, tor den blir vel liten til meg. Og saa er det montert nesten aapne eksosanlegg paa mange, og det minner mye om Super Mono loep paa Vaaler naar det kommer flere i sammen. En blir jo doesig I denne varmen, og denne strand selgeren, eller hva han er , han hadde tatt kveld. Og paa scooter tur det er jeg ofte, maa jo faa litt luft i trynet, og hva er da bedre en scooter tur ? Dette er utsikten mot Karon, stranden naermest er Kata noi, saa Kata og deretter i horisonten er det Karon. Og naar en er paa stranden, da maa en jo slappe av litt i skyggen ogsaa, dette hadde ogsaa vaert et greit bilde, om ikke noen hadde satt i fra seg en pils, mitt I bildet ? Saa viste vennene mine en flott liten strand, som egentlig tilhoerte et hotel, og det var konk for noen aar siden, saa da kunne vi benytte oss av den. Her er vi paa vei til stranden. Og paa vei dit saa saag jeg denne bilen, er jo en raritet i Norge, og her er det den foerste jeg har sett. Hotellet har jo bygget en mengde bungalover ogsaa, som bare forfaller. Jeg var ikke bort til selve hotellet. Trist aa se saa mye verdier bare smuldre bort, kanskje pga. en dust som ikke kunne haandtere penger ? Saa maate tjukken med paa bilde, kan vist ikke bare vare paa feil side av linsen. Maten er god, pilsen er god, og trim smaker pyton, derfor ser jeg saan ut i dagsmiley Neste bilde viser naerbilde av det vi ser i horisonten paa dette bildet. Og det er jo fint her ogsaa, saa min venn maatte paa ekspedisjon her ogsaa, han liker aa seg seg rundt. Og her er mannen kommet seg opp til steinene, da forest en ser hvor store dei er. Men hvordan er dei kommet dit …det lurer jeg paa. Og noen traer er virkelig glad I store steiner, dette treet har virkelig omfavna steinen, saa det er mye saert aa se her ogsaa. Og her har forfallt virkelig kommet langt paa den ene bungaloven, sikker med hjelp an en malemester fra et eller annet land smiley I samme garasjen som den gamle Citroen sto parkert, var ogsaa denne Jaguaren, og det var flere kurositeter inn der, det vet jeg ikke, men det faa jeg sjekke ut en gang. Og utenfor sto denne lille bilen, er vel noe Japansk dette tror jeg, og med det bildet saa slutter jeg for I dag, skal se om det blir tid til en utgave til, foer jeg reiser. Vist ikke saa har jeg mere som blir levert naar jeg er hjemme, og kanskje da med en ny blogg, der bildene er stoerre.