Naa naermer det seg hjemreise, saa alt for fort. Hjem til kona, det gleder jeg meg til, men kulden, den kan jeg vaere foruten.

Det jeg ikke faa levert av bilder i dag, det kommer ved en senere anledning, og da er alle vaare bokstaver med ogsaa, dette har vaer en slitsom PC, saa den gir jeg til kona, som vartfall kan Thailand sine krusiduller.

2. stykker longtail baater er bestilt til en dagstur for venner, og litt mere venner.

Her vi paa baat tur sammen med en del folk jeg kjenner litt, og noen jeg kjenner bedre, longtail baat er jo en snodig farkost, og det er helt kurant paa kortere turer. Dette var til en strand mellom Karon og Patong, som det var lite folk paa, og det var senger og parasoller, og mat aa faa kjoept. Og her har dere meg I en god positur…dere ser kun mine foetter, og en venn narmere stranden. Dette var en koselig plass, og det gaar vei ned hit til denne stranden, men hvor ? Hva di forskjellige fiskene heter, det har jeg ikke snoering paa, men fine farger er det uansett navn, og flotte er dei ogsaa. Noen fisker var nesten tamme, eller var dei bare nyskjerrige, ikke vet jeg for kan ikke snakke med di, dei er jo fra Thailand smiley Dette er bilder som er tatt med et vanlig lite kamera, som taaler vann, ned til 12 meter tror jeg, men saa dypt kommer ikke jeg uten dykker utstyr. Hva skal jeg si om disse bildene med fisker paa, har jo ikke noe aa si annet…………. at det er fisker med friske farger. Denne karen….eller det kanskje ei dame, ikke vet jeg det heller, men den spiser noen som er paa steinene. Denne typen fisk er aa se I riktig saa stor stoerrelse, og i gaar fikk jeg vite at en ikke boer ha fingrene eller annet borti en saann, da kan livet ta slutt smiley Jeg hadde en diger saann paa vei mot meg paa siste dykket, og det var naerme, saa jeg var heldig med av vi begge skiftet retning. Og den dagen vi var paa denne koselige stranden, da var det ogsaa Budda dag, med paafoelgende restriksjoner. Det er jo bare lekkert aa vaere paa en saann plass, fredelig for det meste, unntaket var noen Russere som noen hadde fylt med penger, for dei trakk knapt pusten. Blir liksom ikke saa fredelig naar noen maser hele tiden, men dei forlot oss etter en times tid..saa da ble det bra . Saa et par bilder tatt i vannflaten, eller heter det sjoeflaten, ikke det heller vet jeg ? Flott farge paa sjoen, og varmt er det ogsaa, tipper opp mot 30 grader I sjoen. Og sjoeen den nyter vi, det er saa behagelig at jeg egentlig har mest lyst aa faa kona ned hit…og ikke reise hjem. Men saa enkelt er det ikke…..that’s life. Her proever jeg aa ta bilde av en fiske ansamling, noen Kinesere mater fiskene. Og DET skal en ikke gjoere i Thailand, har jeg skjoent naa, for en Russisk dame fikk 100 000 Baht I bot for et par dager siden, Saa dette skal en ikke gjoere. I tidligere innlegg har jeg nevnt at jeg har faatt et par pigger ( fra traer ) inn begge helene, med noen ukers mellomrom, paa denne stranden fikk jeg den siste. Og naar jeg kom hjem den dagen saa sjekket jeg sandalene, og dette er hva jeg fant i 2. centimeter tykke saaler. Den lengste piggen gikk akkurat gjennom saalen.

Og det var det……….. naa er det snart tid for proeve pakking.