Heisan, da har jeg endelig fått så mye PC til å virke, at jeg kan lage noe her.

Uvant å komme fra minus grader, til 33 varme men klager ikke, varme er å foretrekke.
Det var mye som måtte ordnes, betale “års avgiften” på bil og scooter, og for å gjøre det enkelt, så er dette forskjellige plasser å få dette utført. Så er det forsikring på bilen, den skal betales i banken, kjører scooter dit siden den er billigst å ødelegge, når forsikring ikke er betalt…Men i banken der sier di av vi må til “biltilsynet” for å vise bilen, og hente godkjennings lapp, før vi får tegnet forsikring ??? Vi har forsikret her i alle år, men skjønn det den som kan, kjøre mange mil i en storby, uten forsikring….det likte jeg dårlig med hadde ikke noe valg.Og her er jeg hos dei som steller med biler.
Og det var ikke vits å vise bilen, og det var jo noe jeg jeg trodde, når det går så mye “skrap” på veiene, og min bil er bare noen år. Fikk da ordnet godkjennings lapp, og tilbake til banken, og denne gangen gikk det vist bra sier kona….for jeg skjønner ikke bæret..og det er synd.Og her er det fornikling, kvaliteten er ikke på topp, så dette skal av og i bosset…JEG kan ikke ha noe som er rustet 🙂 Og Cato, han vet om Thai kvalitet på fornikling 🙂Her er det kommet et nytt bygg, som kanskje er hotel eller restaurant ? Det ser ut for et bygg med mye lys, og noe som ligner på tre store flybusser…sånne som er på flyplasser.Og så er kona på Phuket marked, det er for varmt, og stressende for meg å gå inn der, så kona går inn, og jeg venter, som dere ser av navnet på baren 🙂 Det er et enormt marked, har vært der inne en gang, og det var nok for meg ?Og her er jeg på Phuket flyplass, og skal hente noen hyggelige venner. Og sånt gjør man for venner, enda trafikken er stressende og til tider litt skummel. Men så langt har jeg klart meg bra, kun blitt på kjørt en gang, det var en jente på scooter, med telefon i ene handa, er ikke lett å bråbremse da 🙂 Er ikke feil dette, i forhold til snø som jeg likte før jeg ble “voksen” . Hadde det vært litt tørr snø, og et par minus grader, da kunne jeg levd med det, men saltsørpe, nei takk, da er dette å fortrekke 🙂Og dette setter liksom prikken over Ien, en bedre lunsj på et lite spise sted, i nærheten av stranden 🙂 Dette var desserten 🙂