Her skjer det ikke så mye, blir for det meste stranden og ut å spise om kvelden.
Kona har vært hjemme i huset sitt ( jeg får ikke eige land i Thailand ) og der har hun nå fått bygget en diger garasje, og støpt dekke på hele innkjørselen. Hun har selvsagt ikke utført alt dette selv, men familie, og innleid arbeidskraft har vært brukt.
Jeg er her i Karon, og har en hybelboer fra Norge / Danmark i en uke her, skulle bare bo en natt pga. vanskelig med rom, men da trivdes vedkommende så godt at det ble en uke, om vi likte dette like mye begge to, det kan diskuteres. Det såg ikke ut for at denne hesten hadde for mye tau, og nå er vel ikke alle her kjent for dyre velferd heller !En sånn automobil har jeg hatt i mine yngre dager, var god å kjøre, men det forkom at at noe gikk galt, var vel ikke verdens beste bil, var min erfaring. Og denne bilen med flere, av europeisk opprinnelse fant vi i et lite bilverksted, her i nærområdet.Gammel Mercedes jobbet di også med, men den gamle litte motoren var byttet med noe med mere fart i…..ikke mange gamle Marcedeser med V 8 Toyota motorer, og arbeidet var flott utført, ikke noe å klage på der. Denne Diamlerèn er kanskje neste prosjekt, har en følelse av at eieren har penger til å leike seg med, det sto jo en nyere TransAm der også, som jeg ikke tok bilde av. Han hadde mye rart i denne garasjen/ verkstedet, blant annet et prosjekt ala Batmobil, i glassfiber 🙂Denne traff jeg på en strand ( Surin ) Den kom kjørende og såg ut for å være i god stand, ser ikke så mange bobler her, men en del WV busser, som er brukt til salgsboder.Her sitter vi å tar en rast på en kafe, stranden er fortsatt Surin. Er vel mye Muslim saker der, jeg trivdes ikke og ikke synes jeg at stranda var fin heller. Fikk kjøpt meg en “pannekake”, den minnet mere om en bløtkake bunn, tykk som fy og tør som bare det, etter store mengder med honning ( fikk jo ikke bacon ) så fikk jeg ned det meste. Tror ikke en gang trekkpapir er så tørt 🙂Og her er jeg tilbake på Kata stranden, dette er jo et flott liv, som jeg ikke vil bytte bort mot dere som måker snø.Dette er en sak dei trekker etter speedbåter, to kunder som henger i seler, og han som styrer, kan sitter løst, klatrer av og på tauene som det passer han, og av og til ganske høgt oppe.Og her sitter vi, og ser ut over Kata Noi stranden, og nyter en lille en, kald og god 🙂Og at min gjest i en uke, ikke kan dette med å låse, det skjønner alle…men ikke han, det var “låst” sånn en dag jeg kom hjem, bra at ikke det var tyver her denne dagen ?
Dette var alt jeg hadde så langt 🙂
Kom gjerne med kommentarer, ris og ros blir behandlet likt 🙂