Da prøver jeg igjen på et nytt innlegg, som går i bading og litt mat 🙂
Har vært på forskjellige plasser, sammen med venner og familie, når det forrige leieboer ( han med låsen ) for hjem, da kom kona drassende på noen slektninger, så nå er huset fullt. Koselig med noen unge mennesker i huset her i Karon, og dette blir kanskje siste inne fra denne plassen i år, blir jo å flytte nordover ( 4 timer med bil ) til utkanten av LopBuri, er ikke mye sjø og badeliv der, så får en se hvor lenge en hoder ut ?
Dette er noe di fleste av oss kan, med fingrene men ikke med tærne. Kan ikke annet en å smile når frøkna utførte dette stuntet 🙂Telefon og bilder er en del av ferien, gjelder å varsle alle hjemme, hvor bra det er i varmen, spesielt nå når det er kaldt i Norge 🙂Her ligger et hotell ganske nærme sjøen, og stranda. Sikkert fint der oppe på balkongen, med en lite glass vin, solnedgang og varme 🙂Så ble jeg med noen venner til Patong, for å spise på en Amerikansk restaurant, kyllingen var bra, men tenk å la sånne damer danse og trimme, mens en stakkars gamling, skal prøve å få i seg maten. Det gikk bra med det var ikke lett 🙂Dette viste jeg ikke, at inngangen til dette, så mye omtalte paradis, er her i Phuket ?Hvilestillingen på mange hunder her nede, den tror jeg er unik. Og ser dere denne hunden, så prøv å gi den 20 Baht, er den sulten så tar den pengene med seg, og handler kylling for pengene. Dette har den gjort i mange år…:-)Dette er slektningen til kona, og kjæresten. Dette er første dagen i deres liv, at dei bader i havet. Hverken sett eller opplevd havet før, og dette likte di, han kunne svømme litt, og etter dag to, så kunne hun også svømme litt 🙂