Da har det blitt flytting fra Karon- Phuket og opp til ca. 4 timer med bil, nord vest av Bangkok.
Til en lite plass utenfor det meste, skal jeg på pub, ja da vet ikke hvor jeg skal reise, det er litt forskjellige butikker, så mat å noe å slukke tørsten med, det finner vi her. Plassen heter Khok Charoen…vet ikke om dere finner det på kartet en gang 🙂

Dette gikk fortere en jeg hadde tenkt ( var som første gang ). Kona fikk pluttselig tak i flyttebil, som hadde levert i området, og da ble det halv pris for oss, noe som er greit for meg 🙂
For pengene dei går uansett, det vet jeg av erfaring.
Bilen skulle komme klokka ett Thailandsk tid, da var den altså 20.00 når den kom, ikke sjokkert, bare like imponert hver gang 🙂
Jeg hadde med meg kona, sønnesønnen til søstera og hans kjærest på turen oppover, jeg var ikke inntresert i å kjøre helt opp på en dag, så det ble overnatting i en mindre by ved havet, som heter Prachuap Khiri Khan. Her var det billig og greit nok ( som en venn sier ) Hotellet hadde Aircondition og seng, og en enkel dusj, så for 1360.- Baht for to dobbel rom er ikke vondt. Og så var vi te å spiste, alle sammen ( gutten var evig sulten ) så han måtte 2. stk. middager, og jeg “måtte” ha to store pils, pris: 500 Baht.- for alt ( del dette på 4 så har dere ca. Norsk pris. På bildene som kommer er vi fortsatt i Phuket.Dette skiltet har tvinget seg frem pga. Russere og Kinesere, bare så vidt dei handler litt, og har resten medbrakt, og er det salat bord tilgjengelig, så spiser dei opp alt, og griser verre en ekte griser i Norge 🙁
Det kom en stor padde / frosk kom forbi der vi satt å spiste i Karon, da grep noen Thai damer tak i den, og snudde den på ryggen, og strødde talkum på magen på den, da skulle det komme frem et lykke tall…overtro, kan det være noe der 🙂
Og MC bilder må en ha, er jo en smule interessert i dette , og litt andre kjøretøy.
Denne var litt fin da, ikke min type sykkel men sikkert grei til daglig bruk i varmen. Fint å sitte sånn om formiddagen, og nyte en liten pils i så fine omgivelser. Vet ikke om denne fuglen også var sugen på en pils ? Fin er denne fugle typen, som minner litt om Norsk stare, men lager mye mere lyd.
Her er vi på en strand som heter Freedom Beach, er en eldre Thai mann som regjerer her, og du kan komme til fots, eller med Longtail båt, vi kom med båt. Dette unge paret som var med oss i en uke, dei hadde aldri vart i båt før, så det ble mye opplevelser for di denne uken.Når kompisen matet fiskene, da kom det faktisk noen..eller var det mange. Helt utrolig hvor tamme dei var, eller sulten ? Damen på bildet er en voksen dame som vi treffer hvert år her nede, koselig dame fra Norge.Begge dei unge fikk også prøvd snorkling, det ble også godt mottatt. Såg at dei var glad for dette, og alt var gratis i tillegg, for dei 🙂
Og her er vi på vei hjem denne dagen, ble en nydelig dag på stranden, god mat…og drikke da kompisen hadde med en liten flaske Regensy 🙂Ble litt feil i rekkefølgen her ( ny PC fra Apple, så jeg skjønner svært lite ) Dette er lunsjen på Freedom stranden. Det var ikke noe å utsette på maten dette året heller 🙂
Her er det tydligvis noen som var lei av å seile ? Vet ikke noe om hvordan det gikk med folket, men havariet skjedde under en stor storm i 2017. Er nok ikke god å få på sjøen ighen, uten flyte kran, men det blir vel for dyrt i forhold til båtens verdi ?Og så avslutter jeg for i dag, med en skikkelig HMS sak, er ikke så skummet dette i Thailand, i Norge hadde en vel kommet i fengsel ?