Da har vi flyttet ( er jo vel en uke siden, men internett er så tregt her ) For å være ærlig så er det jeg som er litt treg, og dei som har hjelpt med siste “renovering”, har ikke slitt ræva av seg, som forventet. Så nå er PC med alt tilbehør montert der det skal være, på et pc bord som jeg har montert hjul på, og kun en kabel inn.
Her bæres det ut på lastebilen, som kun hadde presenning over møbler og saker, det som var verdt mest penger, det tok jeg på min bil.Ikke så mye som ei jekke stropp var å se, kun tynt tau. Prøvde å si til kona at dette ikke er bra, hverken måten det ble pakket på, eller måten det ble festet på. Og resultatet såg vi når vil kom til Lopburi 🙁 Nesten hull i kjøleskapet, og bulker, skader på mye, dei på bilen sa ikke noe, og familien viste jo ikke hvordan dette såg ut når det ble pakket ?Så var det meste av våre saker vekk, litt vemodig etter disse fine årene, men som pensjonist må en jo spare litt, da dette huset kostet meg ca. 40 000.- NOK, og det er jo en del for en mnd. bruk i året !Dette var en gjeng med friske 125 ccm kjørere, det var kun en tung MC blant disse. Vi lo litt av den bakerste karen, som var litt fyldig, men det var den eneste som fulgte oss i et par timer, vi måte jo kjøre forbi biler, stor og små, han holdt bare stramt hele tiden, litt på veiskuldra, og litt i veien 🙂Her var hotellet vi bodde på, på veien opp til Lopburi, orket ikke hele veien i et stykke, ei heller hadde jeg dårlig tid. Hotellet var greit nok, 1360.- Baht for to dobbel rom, ikke noe å si på det.Var jo en grei liten havne by, litt utenom det vanlige kanskje. Men for meg var det bra, kort avstikker fra hovedveien, som går mellom Phuket og Bangkok.Ungdommene er jo fortsatt med oss, snakket mye i bilen til tider, for brått å sovne i en liten time, Thaier er flinke til å sove 🙂 Men det var jo koselig med selskap, og dette var jo en stor opplevelse for ungdommene, som ikke var så bereist.
Bilder må en ha, det er vel så viktig for en Thai, som for meg. Liker å ta sånne bilder, av dei som tar bilder. Dette var etter vi hadde spist middag, gutten var vist sulten støtt, for han bestilte to middager ( hvem tror dere betalte, jeg hadde jo råd til dette ) Altså fem middager, to store pils, og hvem tror dere tok dei 🙂 Middag med pils, 125.- NOK, altså for alt, var ikke mye Phuket pris her 🙂Mellom der jeg tar bilde, og til andre siden er det strand, kan ikke bade der sa kona, det blåser så mye ( vurder selv ) Kanskje ikke den fineste stranda, men sjøen såg grei ut den 🙂Måtte jo ha med et bilde av den unge frøkna, som har farget håret, det ser jo alle. Jeg synes dei er penest med den medfødte fargen, men smaken er som baken. bare at dette er i andre enden 🙂
Må gjerne skrive kommentarer, ris og ros, alt blir svart på 🙂