Da har jeg vært her i vel en uke.
Det er varmt, inget hav eller sjø det går an å svømme i, men jeg svømmer dess mere i mygg.
Har hatt “hjelp” med visse saker her i huset, for at vi skal ha et bedre sted å bo, ikke noen Norsk stil, heller greit nok til å være på landsbygda i Thailand.
Har jo fått inn Aircondition, og det høyna kvaliteten på sove rommet, med 100 %. For å legge seg når det blir mørkt, og det er 35 varmegrader, det er ikke å sove for min del. En blir jo bare helt svimeslått, og det vil jeg heller utføre med øl 🙂
Fortsatt noen bilder fra turen oppover, og så pluttselig er vi her, på bygda i Khok Charoen.

Dette er der vi overnattet på veien oppover, dette bildet er ut over moloen. Dei er glad i lys og farger 🙂

I samme by var vi på et stor marked, langs sjøen. Den delen av markedet som imponerte meg, det var alle møblene som var utstilte, og selvsagt til salgs. Alt var i godt handtverk, og ikke minst i hel ved, og oljet når det var ferdig.Jeg synes dette er vakkert handtverk, stabilt var det også, så dette hadde passet for en feit Nordmann 🙂Dette bordet var laget med kant rundt, laget av et stykke tre, nabobordet har ikke denne kanten, og jeg tipper dei veier over 100 kilo. Dette er bord som tåler en fest, eller to 🙂 Som dere ser på bildet, det er mange slike bord, og noen er enda lengre. Ser ingen mulighet for å få dei med i bagasjen hjem 🙂Dette kan vi kalle møbler av hel ved, sikkert stabilt og dette blåser ikke vekk i vinden, ikke en gang i Langevåg 🙂Så langt og ikke lengre, det gjelder vaske damen. Her ser en godt at vaske damen / mannen ikke var så lange 🙂Her er vel enda en grunn til at hotellet var billig, dette var døren til badet. Den har nok sett sine beste dager.Dette bildet er fra dag to, på veien fra Phuket til Khok Charoen. Dette er tydligvis en snarvei, i følge slekt og kone. Men uten GPS som fant ut av det, så hadde vi kanskje vært der enda ? Denne “snarveien” ga oss en 30 minutter lengre reise 🙂

Trafikkuhell, det er dagligdags. Om det er Budda dei satser på, det vet jeg ikke, for trafikk kunnskaper er i mange tilfeller fraværende. Dei ser kun frem til panseret, og da skjer det sånne saker, jeg har studert dette litt på denne turen. Jeg ser at bussen lengre fremme bremser, og da begynner jeg å gjøre det samme, men bilene foran meg, dei reagerer ikke før det nesten smeller.Og til slutt et bildet av garasjen, det er den som har blått tak, den med rød topp det er tykken selv 🙂