Jeg er fortsatt her oppe, eller nede, spørs bare hvilken vei du ser det, på kartet altså. Her skulle “noen” ha renovert / bygget om før vi kom, men vi tar det “later”. Vi drikker heller litt lokalt brennevin, sover og spiser, det er jo ikke noe som haster.
Hadde ikke blitt mye olje, og annen industri i Norge vist vi hadde vært på denne måten.
Min tålmodighet er i visse saker dårlig, i andre saker veldig god….nå vet jeg ikke hva jeg skal kalle den ?
Når tålmodigheten var kjørt til veggen, da hadde sikkert denne løst problemet, om ikke for lang tid, men der å da.
Mye en ser etter veien her også. Det er enorme militære anlegg ikke så langt fra her vi bor, alt fra bakke styrker til luftfart, og det er stadig aktivitet.
Når vi først er inne på kjøretøy, jeg kjøpte en helt ny Kawasaki i min ungdom, det var ikke så tung som denne, og tipper denne varer flere år, en det min sykkel gjorde 🙂 Første gang jeg har sett dette merket, på en veivals 🙂
Og da måtte jeg selvsagt komme bak en sånn bil også, full av Suzuki, håper vartfall det 🙂
Dette tror jeg er jernbanen som går nordover i landet, kommer fra Bangkok tipper jeg, den er jo mere smalsporet en den vi har i Europa, og så vidt jeg har forstått, så går det ikke fort, men sikkert en opplevelse, og den er muligens varm også, ikke sikkert alle vogner har Aircondition ?
Dette var et område som Thaksin ( han er vist i eksil nå ) fikk bygget ut, verdens største rundkjøring, og ikke noe i midten. Kanskje det skulle komme et minnesmerke av han selv, eller kongen der ?
Og som så mye annet i dette landet, ble det ikke ferdig ? Alle forutsetninger ligger tilrette for å ha det på stell, alt gro som bare det 🙂 I Norge har vi fått beskjed om at det er bilparken som dreper vegetasjonen langs veien, for saltet ødelegger sikkert ikke noe, vartfall ikke biler. Her i Thailand er det så mye bil, og andre kjøretøy som virkelig forurenser, men grønt blir det for det 🙂Her er bildet tatt utenfor et lite tempel i byen Lopburi, denne byen er vel mest kjent for sine aper, som ikke bare ser søte ut, men stjeler som ravner, som det heter 🙂Sånne flokker farer mellom det ene stedet, til det andre. Det er forbudt å mate di, men det driter vist enkelte i ?Dei biter, og er sinte innimellom, kan det være at dei ikke får mat ? Kjører en over en sånn, da ble det vist sirkus, jeg kan ikke skjønne hvorfor for det jo for mange. Men det har vel med buddhismen å gjøre ? Noen ser litt pjuskete ut i pelsen, det for at dei nettopp har badet, dei har sin egen lekeplass der dei hopper og kaster seg i vannet.Dei kan jo se søte ut, men så snart jeg snudde ryggen til, da var den der og skulle slite fra meg noe, det hvite håret mitt satt enda litt fast, bak altså, for panneluggen….. den har reist 🙂
Blyge er dei ikke, for det var flere som drev med frisk sex, rett foran meg ?Grunnen til at vi var her er dette, kona og en hun et tante til var her for å be. Det går med mye tid og penger til denne troen, men dette er sikkert bedre, en alle kriger dei kristne, og muslimene har stelt i stand ?Her er det noen som har fått bygget noen hytter, og en del små hus i rekke, kun med garasje i mellom. Dei er for utleige, og er ikke så langt fra meg, en 3 minutter med bil. Ingen mat blir servert der, men det er jo mulig å kjøpe med seg. Er jo som vanlig ikke så langt til 7/11. Prisen for en natt med wifi og aircondition var ca 350.-til 450.- Baht, alt etter standard / antall senger. Det var fin standard på alt.Dette er da rekkehusene 🙂
Ser jo bra ut 🙂Her en en av di som har satt tålmodigheten på prøve, dette gjelder ikke bare meg, men kona er mere irritert kan en si…jeg vet ikke hvor mye enger hun har sendt ned, for å få noen til å gjøre dette…Denne karen jobber vartfall ikke med kun venstre hånd, han er effektiv og flink, når det passer han. Kanskje di fleste av oss er sånn ?Kona fant et klister merke, med minner om gode dager på to hjul, dette måtte selvsagt opp på en dør, skulle jo bare mangle ?For di av oss som kjører med sidevogn, så har vi kanskje slitt med for my fjæring på vogna, denne her bør ikke ha dette problemet 🙂 Se til venstre i bildet, det står det en demper med fjær fra en bil 🙂
Så får jeg avslutte med et bilde fra et marked, ingen kjøling, 35 varmegrader ? Lurer på om det er ting som trives inne i kjøttet 🙂