Jeg er jo begynt å utforske området, ikke bygda for det er stort sett fort gjort. Og med område så mene jeg minst en times tur med bil, en vei, det er stor avstander her, er som i nord i Norge. Men her måles det ikke i kaffi kok, men hvor mange måltid en rekker 🙂
Og ris med tilbehør, det blir en litt lei av, vartfall jeg. Thailenderne har mye rart i sammen med ris, men noe tar kaka, og jeg tror det kalles Pala`eller Para´, Svensk surstrømning lukter bedre, nå hadde jeg med meg et spann bak på bilen, det er tak over lasteplanet, nå står det til lufting.
At noen kan spise dette sammen med annen mat, er for meg helt ufattelig, men dei lokale dei nyter det. Vi er alle forskjellige, og når dei spiser dette, da tar jeg Toro`s tomatsuppe med makaroni 🙂Det gjelder å ta med seg litt ymse fra Norge, for her på bygda finnes det ikke mye vestlig mat. Så jeg har tatt med makrell i tomat, kaviar, knekkebrød og tomatsuppe. Når en ikke har sement blander, da bruker en denne metoden, det fungerer jo, søster, svoger, svigerinne og bror tok jobben, så at det blir mindre gjørme inne foran huset.Noen er mere glad i nettbrett, en fysisk arbeid 🙂 Og ikke glad for at jeg tar sånne bilder.Og jammen var det “noen” som hadde glemt at dette var ny støpt, så da vil dette merke vare så lenge det er betong der, som et “minne” om dårlig hukommelse 🙂