Da har vi forhalt…hmmm det er jo båt det, med bil er det vel å forflytte seg, og det har vi gjort, fra Kanchanaburi til Hua Hin. Her glemte jeg selvsagt å ringe dagen før som avtalen var, gammel og surrete er vel det jeg er blitt 🙂
Vi reiste selvsagt med en Toyota HiLux, med 4 hjuls trekk, det er ikke alle plasser jeg kjører der veien er like bra, og selvsagt har jeg valgt miljø bilen med diesel 🙂
Når vi ankom Hua Hin, da var det å ringe Trond, kan dere forklare meg hvor dere bor ? Nei vi er ikke hjemme, dette var straffen for å ikke holde avtale ( jeg altså ) Dei var på en strand sammen med venner og naboer, da måtte kona mi være den som forklarte hvor vi skulle kjøre, og det ble enklere en antatt, så plutselig er vi der 🙂Her sitter folket å nyter det, dei kunne reise på stranden den dagen sa min venn, siden det var overskyet, kan være skummelt å få sol på seg 🙂 Dei jentene som reiste med oss, ser nå ekte sjø og hav for første gang i sitt liv, og det satte dei pris på 🙂Og her er vi hjemme hos min venn, og hans trivelige kone. Hit hadde jeg aldri funnet frem selv, så Trond var veiviser for meg, og heldigvis for det, vist ikke så hadde vi vel fortsatt kjørt i ring, der i Hua Hin 🙂Et staselig hus dei har her, mye rom og basseng, kan vel ikke ha det bedre ? Her fikk vi to soverom, et til dei små, og et til mor og meg. Dette kunne jo bli en fredelig natt, kanskje vanket det tilbud også ? Men hvor lenge var Adam i Paris 🙂 Det tok under 5 minutter før barna var inne hos oss, det var så skummelt, å sove uten voksne i samme rommet. Så da var den gleden vekke for meg, men barna var fornøyd, der dei sov på gulvet.I Hua Hin var det vist to sånne parker, vi reiste til den som var nærmest. Kona ble sur når vi måtte betale voksen billett , for den ene jenten. Dei hadde et mål på veggen, og da var det lengden på henne som avgjorde det ? Dyrt, nei egentlig ikke, vi var her nesten en hel dag, og det kom på under 1000.- Norske for oss alle, inkludert mat og drikke. Den yngste jenta hadde for mye friksjon i klærne, så hun kom ikke helt ned 🙂Så var det laget en kunstig elv, der en kunne seile sakte rundt, til en var tilbake til start, måtte bare løfte “flåten” over et hinder, for så å fortsette. Har skjelden sett barn så glad som dette, med å være i en sånn leke park. Her begynte dei sakte med sikkert, å bruke større og større rutsje baner. Dei ble vist anbefalt å bruke redningsvest. Og dette fikk dei hjelp av betjeningen med 🙂 Reimen som skal under skrittet, den var knyttet opp på ryggen. Tror ikke betjeningen skjønner dette, om dette ikke er i bruk, så kan fort vesten gli over hodet.Og fortere gikk det, større og større sklier, det var en sann fornøyelse å se hvor morro dei hadde det.
Dette ble den største dei våget, to stykk på en sånn gummi dings gikk ganske bra. Jeg personlig måtte jo passe på barna, så jeg kunne beklagelig vis ikke benytte meg av dette 🙂Her ser en jo hvor gøy dei synes det var…og jeg gledet meg på deres vegne. Sånt finnes jo ikke i deres område, så vidt jeg vet ?Og rett før vi skulle hjem, da ville kona også bade, jaja, bedre sent en aldri 🙂 At ikke dei barna frøs ,det fatter jeg ikke, for vann kjøler om det ikke er veldig varmt, og jeg vet ikke hvor mange timer dei var i vann, smørblide og stup trøtte om kvelden 🙂Dette er også i Hua Hin, dette er et bilde av dei tidligere kongene, som også er utført som statuer, og dei er digre. Synes Trond sa dei var rundt 20 meter høge, med sokkel ?Før vi kom så langt at vi fikk sett statuene skikkelig, så måtte kona og barna ned på kne her ( dei er ikke på dette bildet ) For å snakke med sjefen, jeg synes synd på denne sjefen det er så mange som snakker til han hele dagen, og natten. Ikke vet jeg hvordan han holder ut smiley
Voksne karer, men vi savnet dei to siste kongene, dei som er døde ? Det er sikkert noen som vet hvorfor ? Etter vi hadde vært å sett på kongene, bar det rett til et stort Shopping senter, for først å spise, og så skulle dei tre tøttene bare se seg rundt 🙂 Damer ser ikke bare på sånne plasser, det vet jeg 🙂
Og akkurat som hjemme, den yngste jenta hjelper alltid til med noe, hun er skikkelig hjelpsom 🙂Det som Trond har bygget opp av muskler ( samme volum ) har jeg tatt ut i ølvom, for å være ærlig, så er det penere med muskler, vi har nok brukt like mange timer begge to, på denne kroppsbyggingen, jeg på pub, og han i trenings studio 🙂Og her er vi på en koselig brygge i Hua Hin, for en meget bra middag…dette var siste kvelden hos disse hyggelige menneskene, som var gjestfri som bare det. Kona mi hadde ikke truffet noen av disse før, kona til Trond hadde ikke truffet noen av oss før, men det var ikke lange stunden. før alt var som om vi var gamle venner.
Tusen takk for at vi fikk besøke dere 🙂