Siste halve året, etter siste oktober treff, som forøvrig var KALDT.

Monterte i fjor et USB lade uttak på min BMW GSA, som fungerte bra helt til ….en gang i vinter …..

Da har det skjedd noe, sykkelen var tom for strøm ( hatt på BMW original lader ) regelmessig, så første turen ble med denne,

Som jeg hadde hatt full gjennomgang av i vinter, alle oljer, vann og hydrauliske vesker ble byttet, sjekket ventiler og smurt splines i drivsystemet. Byttet alle lager i forhjuls styring, og hjullager. Da lå jo alt tilrette for en fin tur ( en smule forsinka ) til møtested da GSA ikke gikk å starte. Årsaken til at den ikke ville starte låg i delen, på første bilde. Altså IKKE koble til noe, som ikke er godkjent av Speed MC senter. Denne saken gjorde at noe gikk galt, det skal være en lyd sånn ca. under batteriet etter en har slått av tenningen, ca 40-50 sekund, som sier at nå tapper jeg ikke mer strøm. Men tror dere sidevogns sykkelen var i orden, neida, luft i systemer til clutchen, så det ble noe tull med den også, på denne turen. Og min gamle Suzuki, der sliter jeg fortsatt med at den ikke alltid vil starte med selvstarter.

Her er den gamle japsen på ferie i Tyskland, hos venner 🙂

Så oppgavene står i kø, så sånn sett er det greit at det ikke ble Italia tur, som jeg selvsagt hadde gledet meg mye til, det er jo årets høydepungt.